Nena me dy jetima, ka nevoje per shtepi.

https://www.facebook.com/100003947855417/videos/1088557347952517/ 

URGJENTE!
Jetimat e dy jetimeve, perfundojne ne rruge!
Nurtene Ismaili eshte nene e dy femijeve, bashkeshorti i ka vdekur para 5 vite. Fatkqesisht Nurteni eshte rritur te daja sepse te dy prinderit I kane vdekur kur ajo ishte 5 vjec. Nuk ka as vella dhe as moter ajo eshte e vetme dhe pa asnje mbeshtetje. Humbja e bashkeshortit Eminit, I cili edhe ai u rrit jetim sepse babai I vdic kur I kishte 7 vjet, e shkaterroi tersisht. Nuk kishin asnjelloj pasurie te trasheguar dhe pjese me te madhe te jetes e kaluan neper tenda. I njejti fat I ndoqi edhe femijet te cilet e humben babai para 5 vitesh. Ata enden rrugeve, sa ne njeren shtepi sa ne tjetren. Vajza e vogel shpesh here ka tentuar t'i japi fund jetes por deshti Zoti qe ajo te jetojne. Ata pas tre ditesh duhet ta leshojne banesen dhe do mbeten perseri rrugeve.
Nurteni lutet qe njerezit e mire t'i ndihmojne ta paguaje qirane.
Aktualisht Jane ne rruge J. F. KENEDI
Numri i Nurteni : +389 72 764 810

Donations

 See top
 • Anonymous 
  • €100 
  • 1 mo
 • Besnike Miftari  
  • €20 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • €10 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • €50 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • €50 
  • 1 mo
See all

Organizer

Nurten Morina - Gashi 
Organizer
Cottbus, Brandenburg, Deutschland
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more