Stichting Martial Arts Festival

Het Martial Arts Festival is een evenement waarbij demonstraties en workshops worden gehouden door verschillende verenigingen uit de regio Utrecht. Het wordt sinds 2016 georganiseerd door een groep enthousiastelingen vanuit een aantal van die verenigingen. 

Een groot aantal Oosterse en niet-Oosterse disciplines zoals judo, karate, aikido, kendo, zelfverdediging voor vrouwen, Europese historische krijgskunsten en Krav Maga zijn vertegenwoordigt op deze dag.

Het festival is gratis toegankelijk en voor iedereen bedoelt, man, vrouw, jong en oud.

Vanaf dit jaar wordt de organisatie niet meer vanuit de voormalig Vereniging Sport Utrecht gedaan maar door een nieuwe stichting gerund door vrijwilligers. Wij zijn als stichting hard bezig met het professionaliseren van het evenement en kunnen daar nog wat financiële steun bij gebruiken.

Het opgehaalde bedrag willen wij gaan inzetten voor het onderhouden van de stichting, het versterken van de promotie, en uiteraard de zaalhuur en faciliteiten. Tevens zijn wij de organisatie van het evenement aan het professionaliseren. Om onszelf echt te kunnen neerzetten, zullen wij middelen moeten steken in onze branding. Indien er geld overblijft na het evenement zullen wij dit hierin steken.

Help jij ons mee?  En wees ook welkom op de volgende editie op zaterdag 16 februari van 11 tot 5.

Meer informatie op onze website
Onze facebook pagina

35936228_15479917910_r.jpeg

Donations

No donations yet. Be the first to help.

Organizer 

Marten De Graaf 
Organizer
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more