Steun ons rampenfonds

Snel en efficiënt noodhulp bieden
Een dodelijke aardbeving, een verwoestende overstroming … Het slechte nieuws is dat rampen overal ter wereld kunnen gebeuren. Het goede nieuws is dat AmbuLife bijna overal nabij is. Daardoor kunnen we meteen ter plaatse in actie schieten en noodhulp bieden. Sneller en efficiënter dan wie ook.


Wereldwijd netwerk
Omdat we niet in alle landen actief zijn, slaan we in een noodsituatie de handen in elkaar met lokale hulpverleningsorganisaties.. Waar ook ter wereld zich een noodsituatie voordoet, kunnen we onmiddellijk hulp bieden. Zo gaat er nergens kostbare tijd verloren. Bij een ramp bieden de lokale hulpverleningsorganisaties meteen hulp en AmbuLife springt bij waar nodig. Als we het nodig achten, kunnen we een beroep doen op ons wereldwijd netwerk. Bij zo’n hulpaanvraag bekijken wij hoe wij het best kunnen helpen: zorgen voor financiële steun, hulpgoederen of een speciaal interventieteam sturen.

Omdat we altijd een partnervereniging ter plaatse hebben, kunnen we onze noodhulp perfect afstemmen op de noden van de getroffen bevolking. Bovendien hebben we een gedragscode voor hulpverlening in rampgebieden, om te garanderen dat de geboden hulp zo ethisch en efficiënt mogelijk is. We evalueren ook systematisch onze hulpacties om nog doeltreffender te helpen.


Meteen hulp bieden, ook bij stille rampen.
Dankzij ons noodhulpfonds beschikken we snel over geld om meteen een hulpoperatie op te starten. Ons noodhulpfonds gebruiken we ook voor stille rampen - noodsituaties die nooit het wereldnieuws halen en waarvoor het moeilijk is om geld in te zamelen.

Donations

No donations yet. Be the first to help.

Organizer 

Kurt De Jonghe 
Organizer
Zottegem Sint-Goriks-Oudenhove, VLG, Belgium
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more