Main fundraiser photo

Hulphond voor Kensy

Donation protected
Hallo lieve mensen,

 Zoals misschien sommige van jullie wel weten heeft kensy al veel heftige dingen meegemaakt in zijn leventje. Het is altijd een gevecht geweest om ervoor te zorgen dat Kensy de juiste zorg krijgt en gezien wordt zoals hij is, namelijk een heel lief, speciaal mooi mannetje. Kensy heeft verschillende diagnoses die het hem in de maatschappij van tegenwoordig niet makkelijker maken.

 Zijn Autisme, prikkelverwerkingstoornis, ontwikkelingsachterstand van 3 jaar en Taalontwikkeling stoornis(TOS) zijn de moeilijkste diagnoses die ervoor zorgen dat dagelijkse dingen voor Kensy soms een uitdaging zijn. Wat Kensy altijd heel erg leuk vindt en enorm van op fleurt zijn honden. Op het medisch kindcentrum Nova waar kensy nu 4 dagen naar toe gaat hebben ze een hele lieve hond “Happy” die er altijd is als Kensy het even moeilijk heeft. We hebben zelfs ontdekt dat die hem vooruitgang laat boeken in zijn spraak alleen al door zijn aanwezigheid.

 Nu willen wij voor Kensy ook een vriendje (therapie hond) die hij kan knuffelen, waar hij mee kan stoeien, waar hij mee kan kletsen, een vriendje die hem helpt bij moeilijke momenten en hem beschermd , een vriendje bij wie hij zich altijd veilig voelt. Een vriendje die hem iets leert en die hij iets kan leren.

Gewoon een “friend for life”

 Maar zoals iedereen weet is zo’n speciale therapie hond een kostbare aangelegenheid, niet alleen in aanschaf maar ook de trainingen die het moet krijgen. Vanaf dat de pup bij ons thuis komt zullen wij wekelijks begeleiding krijgen van een professionele therapiehond begeleider, die de pup tot aan het gewenste resultaat mee gaat opleiden. Vandaar dat we toch de stap zetten en jullie om hulp vragen. Alles maar dan ook alles wordt ook 100% gebruikt voor Kensy zijn “friend for life”

Alvast bedankt, zeker namens Kensy !!

Organizer

Kensy Van De Schoot
Organizer
Oirschot

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee