SalesRobot

Ik ben Maurits en ik ben 33 jaar. Ik ben vanaf mijn 19e begonnen met ondernemen. Mijn eerste bedrijf was een studentenklusbedrijf (1e  bedrijf NL), later was dit uitgegroeid tot verschillende low-budget verhuisbedrijven. 

Aantal jaren geleden ben ik ermee gestopt door verschillende privé omstandigheden en benik vol gaan studeren en verdiepen in online marketing. In mijn netwerk die ik ervoor had opgebouwd kreeg ik veel de vraag of ik beginnende ondernemers kon helpen met de verkoop en marketing van hun verhuisbedrijf.

Vanuit dat punt help ik nu een aantal verhuisbedrijven hiermee en zijn de ervaringen die ik zelf had als een verhuisondernemer, gecombineerd met mijn studie van de afgelopene periode, tot een nieuw systeem gekomen.

Dit systeem is een volledig geautomatiseerd salesfunnel, waarmee je doormiddel van een bot alles wat normaal een verkoopmedewerker achter zijn pc doet, dit volledig automatiseert en beter/uitgebreider. Enige wat de verkoopmedewerker hoeft te doen zijn gesprekken voeren.

Wij zijn al gedeeltelijk live hiermee met een minder uitgebreid variant en de resultaten zijn nu al zeer positief. We hebben de productiviteit per verkoopmedewerker verdubbeld en dit is nog in de beginfase.

Wij komen om de uitgebreide variant 10.000,- euro te kort en zoeken naar investeerders.

Mochten er vragen zijn hoor ik het heel graag.

  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more