(L)

27 november 2013.
Jenina hade precis fått sitt första cancer besked, Hodkgins Lymfom. Detta skulle bli starten på ett liv mellan hopp och förtvivlan. Efter 6 långa månader så skulle vi få beskedet att cancern är borta, Jenina sa att hon skulle klara det och det gjorde hon, Ingen var lyckligare än oss!
Det skulle inte dröja länge innan hon fick det första återfallet, ännu en gång hamnade livet på paus.
Hodgkins Lymfom, MDS cancer, och när livet inte kunde blivit (vad vi trodde) värre så fick hon akut leukemi. Jenina har nyligen fått komma hem efter att legat inne på sjukhuset i flera månader med hopp att behandlingarna ska funka, men det visade det sig att cancern tagit över hennes kropp. Hennes liv nu är tidsbegränsat.
Under dessa år har Jenina och Sebastian hunnit få två vackra pojkar, Romeo och Milan. Allt dom velat har varit att Jenina ska få bli frisk så att hon ska kunna få umgås med sina barn.
Jag vill ge Jenina och Sebastian möjligheten att kunna skämma bort sina barn och göra precis det dom vill utan att behöva tänka på pengar nu den sista tiden som vi har kvar.

Därför vill jag starta en insamling till en fantastisk mamma, syster, fru, moster och vän för det är det lilla jag kan göra efter allt hon gjort för oss.

Jag skriver in mitt egna nummer då Jenina är väldigt trött och behöver få vila utan massa pling i telefonen just nu. Jag skickar sedan över allt till henne ❤️

Swish: 0720080122
Janita Nikkinen.
Märk gärna med GÅVA JENINA

Har ni några frågor eller funderingar så går det bra att skriva till oss i familjen.

Ta hand om varandra ❤️
  • #1 fundraising platform

    More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more