Projekt Naturfamilier- Islands Brygge

Halløjsa derude! Eftersom mine planer for sommeren 2020 er bliver udskudt til næste år, har jeg gået og tænkt over hvad jeg kunne bruge min tid på i min sommerferie.

Når nu det ikke er muligt at rejse til udlandet her til sommer er det den perfekte mulighed at udforske lidt af Danmark. Jeg har tænkt mig sammen med min veninde Signe Jeppesen at gå den Jyske hærvej fra Padborg til Frederikshavn. Hærvejen er en vandrerute gennem noget af Danmarks flotteste natur. Ruten fra Padborg til Frederikshavn er 475km lang. Vi har tænkt os at overnatte i telt, gøre brug af diverse shelters og benytte os af Facebook gruppen ’brug min baghave’.

Vi synes det er så vigtigt at bevare den skønne natur vi har her i Danmark samtidig med at vække en interesse for friluftsliv. Vi har derfor valgt at støtte Danmarks naturfredningsforening- Projekt Naturfamilier. Det er et projekt som Danmarks Naturfredningsforening har søsat for at gøre det lettere for børnefamilier at vælge naturen til. Projektet skal skabe nye fællesskaber for familier, der gerne vil ud i naturen og dele naturoplevelser og friluftsliv med andre familier. Vi har valgt at støtte det projekt der er tættest på os nemlig Naturfamilier Islands Brygge.

Det vil betyde så meget, hvis vi kunne få samlet nogen penge sammen så andre børn og familier har mulighed for at få de oplevelser som har betydet så meget for os som børn. Pengene vil gå til bål grej, camping udstyr, insektglas, insekthoteller og meget mere.

Donations

 • Hanne Booker 
  • kr150 
  • 25 d

Organizer

Sophie Boe Booker 
Organizer
København V, Denmark
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more