Main fundraiser photo

Leonie is eindelijk op weg naar herstel

Donation protected
Na heel lang twijfelen heb ik toch besloten om dit met jullie te delen en toch om jullie hulp te vragen. Hulp vragen is lastig, maar inmiddels staat mijn leven al ruim 3 jaar stil. Het laatste half jaar gaat het steeds slechter en breng ik mijn dagen door op de bank en in bed. Ik ben zo klaar met wachten en klaar met ziek zijn. Maar er is gelukkig hoop en daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Voor december 2020 was mijn leven goed. Samen met mijn man Jochem leuke dingen doen, verre reizen maken. Ik bracht veel tijd door bij mijn lieve paard Bibi. Mijn werk in de kinderopvang was leuk. Veel contact met vrienden en familie. Helaas kwam daar door Corona verandering in. Ik was flink ziek van de besmetting. Ik probeerde mijn werk snel weer op te pakken. Uiteindelijk ben ik na 1,5 jaar knokken en terugvallen gestopt met opbouwen op het werk.

De klachten waar ik het meeste last van heb: vermoeidheid, overgevoeligheid voor prikkels, slaapproblemen, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, brain fog, PEM (verergering van klachten na mentale of fysieke inspanning).

Op dit moment is mijn thuis mijn veilige basis en vult de dag zich met ongeveer 22 uur in bed of op de bank. Gelukkig heb ik daar sinds kort wat gezelschap bij dankzij onze hond Mia, toch een stuk fijner om niet alleen te hoeven zijn overdag.

Op een goede dag ga ik even knuffelen met mijn paard, paardrijden lukt al ruim een half jaar niet meer. Als ik geluk heb kan ik een of twee keer per week even naar haar toe. Ik heb af en toe kort contact met vrienden en familie, omdat het ontzettend veel energie kost om onder de mensen te zijn. Maar ik voel de behoefte wel heel sterk om ze te zien.

In de afgelopen jaren heb ik heel wat therapieën en behandelingen gevolgd, zoals; ergotherapie, logopedie, fysiotherapie, cesartherapie, praktijkondersteuner, chiropractor, osteopaat, lasertherapie, psycholoog. Deze hebben allemaal niet tot herstel geleid. Het enige wat de klachten tijdelijk iets laat afnemen is triggerpoint therapie.

De laatste periode begon ik de moed te verliezen, wat nu… wat als niets helpt?
Ik heb heel veel geprobeerd en ondanks alle steun die ik van mijn partner, familie en vrienden krijg. Ben ik mijn leven zoals het was en wie ik was kwijt! Ik moet iets doen, ik kan de situatie zoals die nu is niet accepteren.

Behandeling in Amerika
Deze hyperbare zuurstoftherapie (HBOT) in Florida blijkt heel succesvol bij Long Covid patiënten. Uit Israelisch onderzoek van juli ‘22 is gebleken, dat de therapie leidt tot aanzienlijke verbeteringen in cognitieve en fysieke prestaties, slaap en energieniveau.

Na vooronderzoeken met testen, scans en bloed-, hart- en long-onderzoeken volgt er een op maat gemaakt revalidatieprogramma onder begeleiding van een multidisciplinair team.

De behandeling duurt in totaal ruim 4 maanden en kost 55.000 dollar. Daarnaast komen er nog vervoer en de kosten van een huurwoning bij. Totaal ongeveer 75.000 dollar. Het grootste deel kunnen we zelf financieren door hulp van familie en spaargeld. Voor het overige bedrag kan ik jullie hulp heel goed gebruiken.

Dit programma is op dit moment mijn laatste hoop om meer kwaliteit van leven te kunnen krijgen. Ik wil deze kans met beide handen aangrijpen en hoop dat jullie me hierbij willen ondersteunen.

Organizer

Leonie Kempkens-Dijkstra
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee