NOOD!! Kritiek toestand red Zmark Ahmadzai

Geschokt.Gealarmeerd.Machteloos. 

Stel je voor dat je moet horen dat een van je geliefden in een levensbedreigende situatie zit. 

M'n broer zit in die situatie..

Dezelfde persoon die mij in mijn hele leven heeft gestaan. Zijn lichaam is stabiel, maar de echte schade is zijn hersenen. 

Hij is gediagnosticeerd met glascow coma schaal, omdat hij het bewustzijn verloor samen met een traumatisch hersenletsel. Hij lijdt aan interne bloedingen, daarom moet hij van kabul naar new delhi, India, zo snel mogelijk worden overgeplaatst, omdat zijn medische behoeften niet in Afghanistan kunnen worden vervuld.

Zoals sommige van jullie weten, is er geen ziektekostenverzekering in Afghanistan. Om hem zo snel mogelijk en soepel mogelijk te laten herstellen moet hij een micro-neurologische operatie in India ondergaan. De kosten van een privé ambulance jet (Enigste vervoers optie) en medisch behandeling in India, komt op een bedrag van €80.000 afgerond neer, dit is zoals jullie begrijpen onmogelijk te realiseren zonder jullie hulp. 

Doneer zo veel als je kan, elke euro helpt het leven te herstellen van een geliefde man die net pas begonnen is met leven. Iemand redden zal niet alleen deze persoon maar ook jou helpen, wetend dat je iemand gered hebt. Zo zal er hulp voor jou komen als hulp voor jou ook nodig is.

Met de knop doneren kan je zelf bepalen hoeveel euro je steunt. 

Wij zullen elke donatie diep uit onze hart waarderen en bedanken. Hopelijk zal daardoor het nieuwe jaar een nieuw begin kunnen zijn voor Zmark Ahmadzai. Moge God bij je zijn lieve broer.

Donations

No donations yet. Be the first to help.

Organizer 

Aa Aa 
Organizer
Eefde, NL
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more