NederlandFeest.nl Podcast en website

Hoi. Ik ben Henk Jan, de Podcastman. Zoals ik me in aflevering 1 van de NederlandFeest.nl Podcast voorstelde. Ik heb een microfoon aangeschaft en ben aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik een paar afleveringen verder. Maar: het kan veel beter! En daarvoor heb ik (veel) geld nodig en dus jouw hulp.

Wat is NederlandFeest.nl?
NederlandFeest.nl is een journalistiek platform speciaal opgericht om over Nederlandse feestdagen en tradities te berichten. Het is geen nieuws meer dat veel feestdagen en tradities onder vuur liggen. Uit een sterke drive om deze feestdagen en tradities te behouden, ben ik NederlandFeest.nl begonnen. Daarop breng ik nieuws, achtergronden en meningen over alles rond de Nederlandse feestdagen. Van Sinterklaas, inclusief Zwarte Piet, tot Pasen en het paasvuur. Maar ook Sint Maarten, verjaardagen, Koningsdag en Bevrijdingsdag horen daarbij. En wat te denken van Oud & Nieuw? Recent lag zelfs Kerst onder vuur in de Europese Commissie. Kortom: een sterker platform is keihard nodig!
Het doel? Van dit hobbyproject een (semi-)professioneel mediaplatform maken!

De NederlandFeest.nl Podcast
De NederlandFeest.nl Podcast is eind 2021 gestart. Een mooie aanvulling op website en social media. Onderwerpen als Zwarte Piet, met een pittige onderbouwde mening over het cancellen van dit bijzondere sprookjesfiguur, kunnen niet ontbreken. Ook geef ik graag uitleg over feestdagen en tradities.
Ik wil graag een professionelere podcast neerzetten. Dat kost tijd én geld, zoals rechten voor muziek (nu nog rechtenvrij, maar dat is erg beperkt). Ook wil ik hiervoor betere computerapparatuur en software kopen. En natuurlijk kost ook dat de nodige studie.

Wie ben ik?
Ik ben Henk Jan. Geboren in de jaren '80. Afgestudeerd als mediaprofessional/journalist, na een studie Journalistiek met als afstudeerrichting Mediaproductie. Ik heb gewerkt voor diverse omroepen. Online bereik ik nu duizenden bezoekers per maand met NederlandFeest.nl. Met mijn fijne radiostem, zoals ik vaak hoor, probeer ik nu ook fervente podcastluisteraars te bereiken. Een langgekoesterde wens is dit jaar in vervulling gegaan. Maar het kan professioneler. En dat kost tijd en geld.

Wat wil ik bereiken?
Ik heb een streefbedrag ingevuld. Dat is slechts een indicatie. Zodra mijn website nog succesvoller wordt en ik er meer tijd en geld in kan steken, kan de website overzichtelijker gemaakt worden. Nu heb ik veel reclame nodig om een beetje uit de kosten te kunnen komen. Dat kleine beetje is niet genoeg om mijn plannen verder te kunnen ontwikkelen. Dit wordt mijn levensproject, zo zie ik dat en zo voel ik dat.

Help je mee dit project uit te breiden? Je krijgt er een mooie website over onze mooie tradities en feestdagen voor terug. Een podcast. Actieve social media. En als het lukt, behouden we onze mooie tradities ook voor komende generaties!

Wil je 'flink' doneren als bedrijf? Neem dan contact met me op (zie website). Ik ben en blijf degene die de content bepaalt. Dat wil ik onafhankelijk blijven doen. Maar ik kan altijd een goed woordje voor jouw bedrijf doen via mijn site, social media en/of podcast.

Met jouw hulp kan ik veel verder uitbreiden en verder gaan met de uitbouw van dit platform. Samen behouden we onze feestdagen en tradities! Heel erg bedankt!


Illustration of helping hands

Give €20 and be a founding donor

Your donation is the start of Henk Jan's journey to success. Your early support inspires others to donate.

Make a donation
Make a donation

Donations

Become the first supporter 

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Illustration of helping hands

Give €20 and be a founding donor

Your donation is the start of Henk Jan's journey to success. Your early support inspires others to donate.

Make a donation
Make a donation

Organizer

Henk Jan 
Organizer
Apeldoorn, NL