Ndue Gjika Medical Recovery Fund

Dear Friends and Family.
With great humility and gratitude we are seeking help in procuring funds for the medical recovery of our friend and family member Ndue Gjika. Ndue suffered a serious spinal injuru which left him in need for surgical intervention. Though the surgery was a great success, due to the intensity of his injuru, a long rehabilitation process is required. Currently Ndue is in critical condition in which he suffers from movement and sensation loss in his arms and legs. A long recovery and physical therapy is needed to regain full function. 
Unfortunately, Ndue does not have medical insurance to cover some of the cost; he is only reliant on the help of family and friends.
Therefore we ask you to please help us in attaining whatever funds which can make it easier for him to find the proper care. 
He thanks you all for all the thoughts and any help that you may give, knowing that we all go through difficult times. 
Sincerely 
Gjika Family
The funds procured in this campaign will directly benefit Ndue, through his son's (Besian Gjika) continued effort for the betterment of his father's overall health. 
Beneficiary: Besian Gjika, Ndue's Son

Të dashur Miq dhe Familje.
Me përulësi dhe mirënjohje të madhe ne kërkojmë ndihmë në sigurimin e fondeve për rikuperimin mjekësor të mikut dhe anëtarit të familjes Ndue Gjika. Ndue pësoi një demtim serioz ne shtyllen kurizore, i cili e la atë në nevojë për ndërhyrje kirurgjikale. Megjithëse operacioni ishte një sukses i madh, për shkak të intensitetit të plagosjes së tij, kërkohet një proces i gjatë rehabilitimi. Aktualisht Ndue është në gjendje kritike në të cilën vuan nga mungesa e lëvizjes dhe humbjes se ndjeshmërisë në krahët dhe këmbët e tij. Një trajtim i gjatë dhe terapi fizike nevojiten për të rifituar funksionimin e plotë te gjymtyreve.
Për fat të keq, Ndue nuk ka sigurim mjekësor për të mbuluar disa nga kostot; ai mbështetet vetëm në ndihmën e familjes dhe të miqve.
Prandaj ju kërkojmë që të na ndihmoni në arritjen e çfarëdo fondi që mund ta bëjë më të lehtë për të gjetur kujdesin e duhur.
Ai ju falënderon të gjithëve për të gjitha mendimet dhe ndihmën që mund t'i jepni, duke ditur se ne të gjithë kalojmë nëpër kohë të vështira.
Sinqerisht
Familja Gjika
 • Enkela Beba 
  • $50 
  • 45 mos
 • Andrea Gjika Famiglia 
  • $1,000 
  • 46 mos
 • Remzi Spaho 
  • $20 
  • 46 mos
 • Bergin Demiraj 
  • $20 
  • 46 mos
 • Eda Jazexhiu (Postoli) 
  • $500 
  • 46 mos
See all

Organizer and beneficiary

Blendi Mullalli 
Organizer
Affton, MO
Besian Gjika 
Beneficiary
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more