FC KORABI Foundraiser (100 Years History)

Ky aksion ēshtë ndërmarë  sepse Klubi Futbollistik Korabi për arsye të ndryshme gjendet në një pozitë jo të volitshme  financiare dhe paratë e mbëledhura do të përdoren për të ndihmuar në mbulimin e pagesave të lojtarëve dhe stafit deri ne fund të sezonit.Të bëhemi bashkë që ta shpëtojmë klubin tone të zemrës Korabin që 100 vjetori jubilar ta gjejë më të fortë dhe me dinjitetin e duhur.

Join us together to save our football club Korabi so that the 100th anniversary can find us stronger than ever and with the right dignity.


 • Egzona Fida 
  • $50 
  • 33 mos
 • Erion Begaj  
  • $20 
  • 33 mos
 • Blini Sela 
  • $10 
  • 33 mos
 • Osman Murati 
  • $200 
  • 33 mos
 • Ardian Marku 
  • $30 
  • 33 mos
See all

Organizer

Meriton Chutra 
Organizer
New York, NY