Mbështetja e mërgatës për tejkalimin e COVID-19

Mbështetja e mërgatës për tejkalimin e COVID-19Misioni ynë është të mbështesim, në mënyra të mëdha dhe të vogla, mirëqenien e punëtorëve shëndetësor, ndërsa ata luftojnë COVID-19.

Ditë për ditë ata ndihmojnë, më së miri që munden, në çfarëdo forme që munden. Qofshin ata mjekë, rojtarë, infermirë, radiologë. Ata janë herojntë e kombit tonë. Coronavirusi ka arritur dhe ata po bojnë më të mirën që munden. Është e vështirë. Ata nuk janë ushtarë. Ata nuk mund t’ia dalin vetëm. Por ata nuk janë vetëm. Ne jemi një komb, dhe së bashku, me ndihmën tuaj, mund ta tejkalojmë këtë. Ndihmoni ata të luftojnë virusin në reparte dhe në laboratorë. Ndihmoni ata të jenë të sigurt, në trup e në mendje. Ndihmoni ata me një vend për të qëndruar ku të mbajnë të dashurit e tyre të sigurt. Ndihmoni ata në përditshmëri, me kujdesin për fëmijët, apo një taksi. Gjërat po lëvizin shumë shpejtë, e ne duhet të lëvizim akoma më shpejtë. Jep çfarëdo që ke mundësi, sot.

Mjekëve, infermierëve dhe të gjithë përsonelit shëndetësor në Kosovë, si dhe pacientëve të cilët për fat të keq janë diagnostikuar, aktualisht po iu mungojnë burimet elementare dhe furnizimet mjekësore si sapunë, maska, doreza, etj. Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka ndarë me ne një listë të produkteve për të cilat institucionet shëndetësore kanë nevojë urgjente. Si mund të na ndihmoni? 1. Dhuro; 2. Fto shoqërinë që të dhurojnë; 3. Shpërndaje këtë link në rrjete sociale. Kjo mbledhje fondesh është pjesë e fushatës "Mbështetja e mërgatës për tejkalimin e COVID-19"

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka një listë me produkte për të cilat institucionet shëndetësore kanë nevojë urgjente. Ju lutem lexoni më poshtë listen e produkteve që keto fonde do të sigurojnë: maska respiratore FFP2, mbulesa mbrojtëse njëpërdorimëshe, mburoja fytyre, syze mbrojtëse, doreza nitrile, substancë për dezinfektimin e duarve, doreza kirurgjikale, çifte sterile, termometër balli me rreze infra të kuqe, çarçafë shtrati njëpërdorimëshe, thes trupi, dhe shumëçka tjetër.

Projekti do të shpëtojë shumë jetë njerëzish në Kosovë që aktualisht janë të kërcënuara nga COVID-19.

DHURO TANI

Donations

 • Mirlinda Bivolaku 
  • £100 
  • 2 mos
 • Ekrem Xhema 
  • £50 
  • 2 mos
 • Bardhyl Sogojeva 
  • £20 
  • 2 mos
 • Fatos Sopjani 
  • £40 
  • 2 mos
 • Bujar Berberi 
  • £20 
  • 2 mos
See all

Organizer

Asdren Zhubi 
Organizer
London, Greater London, United Kingdom
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more