Ndihme te sjellim trupin e Hydes ne Shqiperi

Jani Nehani, i njohur nga miqtë e kolegët e ti edhe si Hyda, ka humbur betejën me Covid- 19 në një moshë të re, duke lënë pas bashkëshorten dhe fëmijët.
Ish- efektivi i Policisë së Shkodrës, vdiq në Turqi, ku me mbështetjen e familjes, miqve, kolegëve u dërgua për kurim por pa sukses fatkeqësisht. 
Është një humbje e madhe për familjen, të afërmit, kolegët, miqtë e të njohurit, tek të cilët Hyda ka lënë një kujtim shumë të mirë. Por dhimbja për këtë humbje është edhe më e madhe, pasi trupi i pajetë duhet të kthehet në Shqipëri për tu varrosur.
Familja e ka të pamundur të përballojë shpenzimet. Prandaj, thirrja jonë është për të gjithë njerëzit, ata që kanë mundësi, të kontribuojnë sipas mundësisë që të mundësohet udhëtimi i fundit i Hydës në Shkodër.

Donations

 See top
 • Akil Lekiq  
  • €100 
  • 3 d
 • Anonymous 
  • €100 
  • 3 d
 • Samed Ahmeti  
  • €500 
  • 3 d
 • Arlinda Sykaj 
  • €50 
  • 3 d
 • Shpresim hajdar Sufaj  
  • €50 
  • 3 d
See all

Organizer and beneficiary

Izaida Nehanaj 
Organizer
East Rutherford, NJ
Ema Nehanaj 
Beneficiary
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more