Ndihme per funeralin e Kujtim Shyti

Kujtim Shyti, ishte i paralizuar prej 8 vitesh dhe me mobilitet shume te ulet. Ishte nen kujdesin e te shoqes per te gjithe kete periudhe, dhe te vajzave te tij. Humbi jeten ne menyre te menjehershme dhe tashme familjaret e tij, ne pamundesi ekonomike, po perpiqen te mbledhin sadopak fonde per te proceduar me tej me funeralin, te cilin, po ne pamundesi ekonomike, do ta kryejne ne SHBA, dhe nuk do mund ta transferojne ne Shqiperi. Lutemi te gjitheve te kontribuoni sadopak ne mbledhjen e fondeve per funeralin e te ndjerit.
 • Sulejman Murati
  • $200 
  • 52 mos
 • Artur Dragoj
  • $100 
  • 52 mos
 • Sybi Bylykbashi
  • $100 
  • 52 mos
 • Artan Topalli
  • $97 
  • 52 mos
 • Cimi Cekrezi
  • $100 
  • 52 mos
See all

Organizer

Marjana Ozuni
Organizer
Naples, FL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.