Monument për Skënderbeun në Trento

Shoqata kulturore Gratë Shqiptare në Trentino "TEUTA" - APS mori nga Komuna e Trentos në Itali lejen për të vendosur një monument dedikuar heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeut.

Bëhet fjalë për një monument rreth 2 metra të lartë. Kostoja e përgjithshme (piktori, skulptori, materiali mermer dhe bronx, etj) janë llogaritur në një preventin që shkon mbi 30 000 €.

Shoqata nuk ka mundësi t'a përballojë një shpenzim kaq të lartë kështu që kërkon ndihmën dhe mbështetjen e gjithë shqiptarëve patriotë për një obiektiv kaq të lartë, të vështirë, por jo të pamundur.

Për më shumë informacione mbi aktivitetet që paraprijnë vendosjen e monumentit por edhe për trasparencën na ndiqni tek faqja https://acdait-teuta.it/scanderberg/

Ju faleminderit!
Shoqata Teuta Trento

Donations

 • Anonymous 
  • €50 
  • 1 mo

Organizer

Acdait Teuta Trento 
Organizer
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more