Mijn wens, nieuwe werkauto, bestelbus

Hallo,

Zoals sommige van jullie weten ben ik choreograaf en werkzaam in de podiumkunsten. Sinds 2013 maak ik mij hard voor het inclusiever maken van de podiumkunsten. Dit houdt in dat ik veel werk rondom inclusiedans en altijd maatschappelijke thematieken heb in mijn voorstellingen. 

De afgelopen 2 jaar heb ik heel hard gewerkt om mijn werk te kunnen laten doorgaan en manieren te vinden waardoor ik kon blijven werken (zonder Overheidshulp). Om mijn werk te kunnen blijven uitvoeren heb ik in Corona tijd deze kleine rode held gekocht met wat spaarcenten. Daarnaast heb ik veel moeten investeren in digitale middellen en een atelier/werkruimte. Thuis werken was niet altijd een optie helaas. Ook zaten alle theaters en of ruimtes dicht en kon ik daardoor niet blijven maken. De Smart is goedkoop in wegenbelasting en vrij zuinig. Niet alleen ik maar ook mijn vriend (theatermaker) maken gebruik van deze mini Ferrari.

Alleen nu komt het... mijn wens. En ik moet er wel bij zeggen: ik vind het heel eng en spannend om dit te vragen, omdat het voelt als een luxe probleem. Toch denk ik ook dat het delen van mijn verhaal iets goeds is en wie weet komt er iets uit.

Voor mijn werk ben ik veel onderweg en moet ik geregeld spullen verslepen. Voornamelijk decor en ander materiaal dat ik gebruik bij voorstellingen. Mede ook omdat een productie assistent te duur is om in te huren. Je staat er versteld van wat er allemaal in een Smart kan, maar zo groot is hij ook weer niet... en met stormachtig weer wil je eigenlijk niet in een Smart zitten. Ik heb jullie hulp nodig want ik wil graag naar een grotere auto met grijs kenteken en een waarmee ik met storm en heftige regen ook in kan rijden. Zo kunnen ik en mijn vriend makkelijker onze voorstellingen spelen. Dat betekend o.a. Ook dat we geen bus hoeven te huren en extra kosten kwijt zijn. Helaas kunnen we dit zelf nu niet betalen of investeren vanwege meerdere redenen. 

Mijn wens is daarom een werk auto, of te wel een betselbus. Hoe groot en of nieuw de auto zal zijn is afhankelijk van het geld dat ik op haal. In de tussentijd ga ik ook sparen waar mogelijk en mijn smart verkopen.

De auto zal ingezet worden voor voorstellingen van mijzelf en mijn vriend, plus die van Misiconi, Rake klappen, Studio Doop en andere projecten. 

Heel veel dank dat je dit even wilde lezen, dat je een reactie hebt gegeven of mijn bericht hebt gedeeld.
Illustration of helping hands

Give €20 and be a founding donor

Your donation is the start of Joop Oonk's journey to success. Your early support inspires others to donate.

Make a donation
Make a donation

Donations

Become the first supporter 

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Illustration of helping hands

Give €20 and be a founding donor

Your donation is the start of Joop Oonk's journey to success. Your early support inspires others to donate.

Make a donation
Make a donation

Organizer

Joop Oonk 
Organizer
Zwiggelte

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.