Te Ndihmojme Melekun nga Kosova per Kancerin

Rast urgjent! Shpërndaje! Melek është dy vjeç dhe vuan nga kanceri. Familja nga Kosova, nuk e ka të mundur për ta financuar operacionin e vajzës . Nëna e Melek, bën apel për ndihmë, për të shpëtuar vogëlushen nga Prizreni! Duhen 25.000 Euro për të paguar spitalin në Turqi. Melek po lufton me kohën pasi duhet sa më shpejt të kryejë operacionin. Të gjithë bashkë mundemi ta shpëtojmë!

Ne bashkepunim me emisionin Stop.

Organizer

FN Foundation 
Registered nonprofit
Donations are typically 100% tax deductible in the US.

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.