Meer Onafhankelijkheid & vrijheid voor Sven

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sven Claassen en 19 jaar geleden ben ik geboren met Osteogenesis Imperfecta. Dat wil zeggen dat ik mijn botten snel breek en ik dus vanaf mijn geboorte in een rolstoel zit. Desondanks mijn handicap wil zover mogelijk een normaal leven leiden, net zoals jullie.

Mijn grootste wens is dat ik ondanks mijn handicap toch zo vrij mogelijk kan zijn. Op dit moment kan ik alleen vervoerd worden door mijn vader of door een taxi. Om van deze afhankelijkheid af te komen wil graag mijn rijbewijs gaan halen en een eigen busje aanschaffen waardoor ik zelfstandig overal heen kan.

Helaas is zo’n speciale rijopleiding erg duur en kan ik dit niet bekostigen uit eigen zak. De prijs hiervan ligt rond de 13,000 euro. Een naar mij omgebouwde bus kost circa 50,000 euro. Ik kan helaas dus echt niet beginnen met een auto van een paar duizend euro, zoals jullie.

Ik vind het absurd dat een mindervalide zoveel moet betalen om een klein stukje vrijheid en onafhankelijkheid te krijgen. Daarom hoop ik op jullie hulp via deze crowdfunding actie.

Zou je me willen helpen?

Organizer

Sven Claassen
Organizer
Helmond

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.