Maurits healthy donatie

Maurits Healthy Donatie
Wij begrijpen heel goed dat het bedrag voor het diner niet voor iedereen haalbaar is of dat mensen niet kunnen op die dag. Wij bieden daarom de mogelijkheid om via deze weg toch Maurits te helpen zodat hij verder kan met de behandelingen. Iedere euro is er één en onze dank is zeer groot. 


Fooddesigner en patissier Maurits van der Vooren vecht nu al meer dan 1 jaar tegen kanker, in Nederland zijn er onvoldoende opties en dus is Maurits in Duitsland onder behandeling. Deze behandeling geeft resultaat alleen wordt niet vergoed door de verzekering in Nederland. 

Inmiddels heeft Maurits 6 behandelingen gekregen van zijn familie en vrienden, maar de strijd is nog niet gestreden. Er zijn nog zeker 10 behandelingen nodig, oftewel een bedrag van 50.000 euro om dit te kunnen bekostigen.

Bevriende chefs en patissiers zijn gevraagd om Maurits te helpen bij het inzamelen van dit bedrag. Op 26 oktober tijdens het Maurits Healthy diner in Huis ter Duin zullen zij allemaal hun signature dish serveren in een uniek all-in intiem diner. Een bijzondere avond met een bijzonder doel. Meer info via: Maurits Healthy Diner 

Dank namens Maurits en de familie en vrienden.

Voor meer informatie contact opnemen met Lise Timmer: [email redacted]

Fundraising team: Inzamelingsactieteam (2)

Maurits Van Der Vooren
Organizer
Raised €7,843 from 128 donations
Rijswijk, NL
Stephanie Mesker
Team member
Raised €1,285 from 14 donations

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.