Little Skender Borova Fighting Leukemia

APEL PËR NDIHM Skender Borova prej Struge ka nevoj për ndihmë financiare pasi që është diagnostifikuar me sëmundjen e Leukemis limfoblastike akute ( tip B ) dhe ësht duke u trajtuar në Turqi, andaj i lusim të gjith njerzit të kontribojn sado pak që ti mundësohet shërimi. АПЕЛ ЗА ПОМОШ На Скендер Борова од Струга му е потребна финансиска помош откако му е дијагностицирана акутна лимфобластична леукемија (тип Б) и да биде лекувана во Турција, затоа ги повикуваме сите луѓе да придонесат што е можно за побрзо закрепнување. Skender Borova if fighting leukemia , he was diagnosed with leukemia type B and funds are needed for his treatment outside Macedonia. We please all who can contribute with any amount of money they can.

Donations

 See top
 • Anonymous 
  • $516 
  • 12 mos
 • Shpejtim Kelmendi  
  • $6 
  • 12 mos
 • Arbena Lena 
  • $33 
  • 12 mos
 • Adnan A 
  • $20 
  • 12 mos
 • sherif ibraimi 
  • $100 
  • 12 mos
See all

Organizer

Bekim Asani 
Organizer
New York, NY
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more