Leucemia linfoblastica acuta

Lei é mia nipote, Gilda Uka, ha 3 anni e le hanno diagnosticato la Leucemia linfoblastica acuta in Albania una settimana fa. Dopo 5 giorni l'hanno dimessa perché li non la possono curare. Purtroppo, per alcune leggi della sanità Italiana , essendo cittadina extra europea non può essere curata a carico dello stato italiano. Per iniziare le cure e poter rimanere in un ospedale italiano dovrebbe pagare 30000€. Spese purtroppo troppo importanti da poter essere sostenute da una sola famiglia che vive in Albania. È una situazione difficile che non auguro mai a nessuno ed é per questo che vi chiedo il vostro contributo, anche minimo. Qualsiasi tipo di aiuto sarà considerato il più importante. Grazie di tutto. Vi siamo immensamente riconoscenti. Kjo esht mbesa ime Gilda Uka, ka 3 vjeç dhe është e sëmure me leucemi akute. Në Shqipëri mundësia për ta kuruar është pothuajse zero, për këtë kemi vendos që ta sjellim në Itali. Duke qën shtetase Shqiptarë edhe në Itali veshtersit Jan shum të mëdha, spitalet italian nuk u japin mundësi shtetasve extra UE per tu kuruar njëlloj si të tjerët.  Per të filluar kurimin e Gildes duhen 30000€, pa numëruar kemiot që do fillojnë pasta. Është një shumë që një familje shqiptare nuk mund ta përballoj e vetme. Për këtë po ju kërkoj, me dorën në zemër, të na ndihmoni me aq sa keni mundesi. Ju falënderojmë për kontributin tuaj.
 • Eduartina Sako
  • €20 
  • 40 mos
 • Ir Si
  • €40 
  • 40 mos
 • Olta Thanasi
  • €20 
  • 40 mos
 • Spiro Binaku
  • €70 
  • 40 mos
 • Grigor Bajrami
  • €50 
  • 40 mos
See all

Organizer

Ndue Uka
Organizer
Fermignano, Province of Pesaro and Urbino

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.