Lets create a miracle for Cape Verde

Hej alla underbara människor.
Jag ber dig om 3 min av din tid till något som betyder hela världen för mig.


Vi befinner oss i en pandemi som är tuff för väldigt många människor världen över och jag kände att jag vill göra skillnad på riktigt till människor som VERKLIGEN behöver vår hjälp NU!


Jag har fått äran att arbeta mycket med människor i Kap Verde, ett land som består av öar utanför Afrikas kust. Ett land som andas kärlek och energi till alla som besöker dom, trots att största delen av befolkningen lever i fattigdom. Människorna i Kap Verde ger av hela sitt hjärta, även när de inte har något att ge bort och människorna välkomnar oss som vi vore deras egen familj. Det är äkta kärlek och genuina medmänniskor. Pandemin har slagit HÅRT på befolkningen som lever till största delen på turismen och detta gör att deras redan ansträngda situation nu är i katastrofläge. Jag pratar ofta med vänner som bor där nere och vet ni vad? De ber mig aldrig om hjälp! De ber om ett mirakel, men deras goda hjärtan ber ändå inte om hjälp  trots de står utan mat, mediciner, pengar att kunna betala för sina små hus mm.


Mitt hjärta blöder för jag vill kunna göra skillnad på riktigt nu för dessa underbara människor och ensam kan jag inte skapa miraklet, men TILLSAMMANS kan VI hjälpa befolkningen på ön Sal i Kap Verde att kunna sova lite bättre igen, få mat på bordet och ha tak över sina huvud, samt kunna skänka glädje till alla dessa familjer, vuxna och barn som verkligen behöver vår hjälp.
Likaså kommer vi skänka en slant till öns fantastiska hjälporganisationer när vi kommer ner på plats, för att hjälpa till att förse de utsatta djuren i nöd med mat och vård.


Plan:
Hjälpa befolkningen och djuren på ön Sal i Kap Verde. Ca 20.000 människor och djur med återkommande hjälp.

Jag vill samla in så mycket pengar som möjligt, under så kort tid som möjligt för att sedan åka ner och följa "hjälpen" hela vägen fram. Självklart kommer hela insatsen att foto och video dokumenteras och läggas ut på en kommande hemsida för
"Made with love international" som jag döper detta projektet till.

www.madewithloveinernational.com 
Här kommer jag uppdatera fortlöpande med bilder, videoklipp och hur projektet utvecklas, samt hur mycket pengar jag lyckas få in och vart pengarna går. ALLT kommer uppvisas mycket tydligt för att säkerställa att alla tryggt vet hur projektet går. Hemsidan kommer läggas upp live inom kort.


Jag vill köpa lastplats på båt som kan frakta ner kartonger, samt flygtransport med mat,  kläder ,leksaker, sjukvårdsmaterial, skolmaterial mm som jag köper in och jag kommer även  be om donationer från företag och privatpersoner att skänka för att kunna göra ännu mer. 
Jag kommer även se till att hjälp kommer fram till öns utsatta djur som behöver mat och vård.


När jag är på plats kommer jag med hjälp av lokalbefolkning även anordna soppkök för att kunna hjälpa till att dela ut ett mål varm soppa per dag till så många vi bara kan. 

Sist men inte minst:

Finns det bara möjlighet ekonomiskt, så kommer jag även arrangera så att vi sprider julens kärlek över ön Sal, där mitt hopp är att jag ska lyckas samla in  tillräckligt mycket pengar så att vi även kan skicka ner inslagna julklappar till barnen."Ensam kan jag inte göra allt, men TILLSAMMANS kan vi skapa mirakel för dessa fantastiska människor"

Vill du som privatperson eller företag vara med och skapa mirakel?

50 kr
100 kr
500 kr
1000 kr
Större gåvor

ALLT är varmt välkommet!

(Pengarna sätts in på speciellt uppsatt konto för Projekt Kap Verde, allt enligt gällande regler för insamling till välgörande ändamål)


Jag ber dig DELA detta med DITT nätverk, för TILLSAMMANS kan vi skapa ett riktigt mirakel, men jag behöver DIN hjälp. 
52649580_1605643041330547_r.jpeg

XoXo
Teresia Lundström
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more