Kleur&Kracht 2019

Een spetterend multicultureel evenement met een divers programma: een talkshow, workshops en een theateroptreden. Speciaal voor kleurrijke krachtige vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving. Voor ontmoeting, verbinding, empowerment en ondernemerschap! Toon je betrokkenheid bij onze kleurrijke samenleving en help ons mee!

De eerste editie in 2019 vond plaats in Venray op 10 maart. De tweede editie is speciaal! Het is een benefiet voor de Bleeker Foundation! Zij zetten zich in voor seksuele voorlichting in Afrika en steunen daarnaast tienermoeders tot zelfredzaamheid.


Datum: 19 oktober 2019
Tijd: 12.00 - 18.00 uur
Locatie: International Business School Den Haag

We leven in een multiculturele samenleving. Vaak leven we meer naast elkaar dan met elkaar. Dat is erg jammer, want we kunnen zoveel van elkaar leren. En we hebben elkaar ook nodig. We leven in een participatie samenleving en dan is het goed als we meer van elkaar weten. Dat we elkaar kennen, zodat we ook bij elkaar aan kunnen kloppen als dat nodig is. Ook al hebben we een andere afkomst, een ander geloof of een andere mening. Dat hoeft geen belemmering te zijn om elkaar te accepteren, zolang we elkaar in de eigen waarde laten.

Kleur&Kracht is voor alle vrouwen. Voor vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving. Zodat ze elkaar kunnen leren kennen. Jonge vrouwen hebben nog een hele toekomst voor zich en kunnen vaak een steuntje in de rug en motivatie goed gebruiken.

Voor ontmoeting, verbinding, empowerment en ondernemerschap!

Het evenement bestaat uit:

-       een aantal stands van vrouwelijke (kleine/nieuwe) ondernemers met een verschillende culturele achtergrond. Zij krijgen daarmee de kans zich te profileren, te netwerken en van elkaar te leren.

-       workshops, waarbij multiculturele vrouwen hun kracht inzetten en die overdragen op andere vrouwen waardoor deze nieuwe krachten (kennis) opdoen voor meer empowerment;

-       een talkshow met multiculturele rolmodellen vanuit verschillende branches en van verschillende leeftijden;

-       optredens, om de kwaliteiten van vrouwen te laten zien, waaronder een theatervoorstelling.


Maar we hebben uw hulp nodig! Om de gasten en optredens te kunnen bekostigen, is geld nodig. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld kunnen doneren aan de Bleeker Foundation.  We hopen op uw hulp en ondersteuning. Alle beetjes helpen!

En natuurlijk hopen we u te verwelkomen op 19 oktober 2019!


Reacties op eerdere edities:

“Topdames vol kleur, kracht en eerlijke verhalen", Petra Stienen, Venray 2015

“Zo mooi om de kracht, verbinding en kleur bij elkaar te leren kennen. Heel graag was ik ook dit jaar er weer bij en ben dankbaar voor de mooie ontmoetingen.....", Jamara Buytendijk, Venray 2015 en 2016

“Erg genoten. Mooie dag", Malika El Mouridi, Veenendaal 2016

“Nog nooit was ik ergens waar vrouwen bij elkaar waren met zoveel verschillende achtergronden”, Amanda Kalinowska, Venlo 2018

"Power vrouwen.Trots dat ik vandaag onderdeel mag zijn van deze groep topvrouwen. Wat een diverse groep dames en wat een inspirerende verhalen." Marieke Schreinemachers, Venray 2019


Kleur&Kracht is een evenement van Stichting Inclusief NL met als doel ontmoetingen en verbindingen tot stand te brengen. Hierdoor ontstaat meer wederzijds begrip en uiteindelijk een inclusieve samenleving.

Tegenover elke donatie staat een beloning:

Bij 10 - 15 euro
Een boek van een lijst die u toegestuurd krijgt na het evenement

Bij 25 - 50 euro
Een boek van de lijst + gratis entree

Bij 75 - 100 euro
Uw logo wordt afgedrukt op de flyer!

Bij > 100 euro
Uw logo wordt afgedrukt op de flyer + er mag een banner o.i.d. geplaatst worden tijdens het evenement.


Amina Sebbar

Stichting Inclusief NL
https://www.facebook.com/KleurKrachtVrouw/

Donations

 • Carla Thielen 
  • €15 
  • 10 mos
 • Erik Peters 
  • €25 
  • 10 mos
 • Anonymous 
  • €45 
  • 10 mos
 • Anonymous 
  • €25 
  • 11 mos
 • Noëlle Beijers 
  • €50 
  • 11 mos

Fundraising team: Kleur&Kracht (2)

Amina Sebbar 
Organizer
Raised €65 from 3 donations
Cecilia Bleeker 
Team member
This team raised €95 from 2 other donations.
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more