Định (Peter) Nguyen Memorial Fundraiser

Định Nguyễn là một trong những Kỹ Thuật Viên có kinh nghiệm lâu năm và rất giỏi trong VFTV. Định đã đóng góp công sức & tài năng vào sự thành công và phát triển của VFTV gần 10 năm qua. Định làm việc cho VietFace TV từ ngày đầu tiên thành lập, là 1 nhân viên kỹ thuật giỏi và tận tụy. Đối với các biên tập viên và xướng ngôn viên, Định là 1 người em dễ thương và thẳng thắn. Đối với các kỹ thuật viên, Định là 1 người anh và cũng là 1 người bạn có khả năng hướng dẫn cho mọi người.
 
Các ca viên trong ca đoàn Chúa Kitô Cứu Thế kể lại sự tận tâm của ca đoàn trưởng Định, thật cảm xúc. Định và Stephanie không những đóng góp thời gian cho ca đoàn, mà còn cố gắng giúp công giúp của cho nhà thờ mới.

Định và Stephanie rất hạnh phúc gia đình với 2 con nhỏ là Daniel và Isabella. 

Khi nghe tin Định bị cơn bạo bệnh ung thư gan, đài Vietface, gia đình và bạn hữu đều bất ngờ và thương cảm, vì Định chỉ mới 49 tuổi. Mọi người hết lòng cầu nguyện Chúa Thương Xót Định, cho Stephanie, Daniel, và nhất là cho Isabella. Cháu còn nhỏ quá, đang sống trong tình yêu thương vô cùng của bố Định và mẹ Stephanie.

Về mặt tinh thần, chúng ta đã và đang cầu nguyện, cũng như giao Định cho Thiên Chúa. Về mặt vật chất, chúng ta nên giúp Định và Stephanie trong cơn khó khăn này. Đại Dịch Covid19 đang hạn chế mọi sinh hoạt, công ăn việc làm của mọi người.  Tuy nhiên, chúng tôi hy vọng quí vị tiếp tay giúp đỡ tinh thần cầu nguyện cho Định.  Đồng thời, thực tế trước mắt là mong quí vị mở lòng chia sẻ, ủng hộ và bảo trợ tài chánh để giúp cho gia đình Định chống chọi với nhiều khó khăn về nhiều chi phí trước mắt.  

Định đã ra đi về với Chúa vào sáng ngày 19 tháng 9, 2020. Cảm ơn tấm lòng và tình người, tình bạn của quí vị đối với Định và gia đình.  Cầu xin Ơn trên ban Phép Lành đến cho Định, gia đình và những ân nhân giúp cho Định ngày hôm nay!

==

Peter Nguyen is a dedicated and talented member of Vietface TV’s technical team. Gentle, soft-spoken, hard-working, and persistent – Peter has collaborated with the team for nearly 10 years. Actually, Peter has been with Vietface since it was first established in 2011. The entire team, from anchors to technical staff, have always regarded Peter with the utmost respect because of his technical skills and work ethics.

Outside of the work environment, Peter is the director for his catholic church choir. Together with his family, they have dedicated and volunteered a lot of their time for local Catholic Church activities and events.  Each year, he puts together a technical team to help the Vietnamese Catholic Student Association produce and record a DVD of their annual event.

About 2 months ago, he was diagnosed with advanced stage liver cancer. Just within a very short time, his health has deteriorated dramatically. Peter passed away on September 19, 2020.

Obviously, this has had a profound impact on his family and finances. His life with his wife and 2 children (Daniel and Isabella) have been turned upside down overnight. Isabella, who is only 6 years old, and very attached to her dad, is being greatly effected as well.

While he is receiving much needed emotional support from family and friends, there is the issue with financial stability during these trying times. Since the disease, Peter has not been able to work, and with the insurmountable amounts of medical expenses, the situation has been very dire for the family. It is another unforeseen burden the family has had to deal with unexpectedly.

In order to lend a little help, the people closest to Peter have decided to start this gofundme page as a way of letting Peter and his family know they are here to support during these trying times. The money raised through this fund will go towards helping the family with the massive medical bills. It may only be a drop in the bucket but every little bit will help.

If you wish to help out Peter's family for his memorial, please donate what you are able to this fund.

51190322_1600443819309639_r.jpeg

Donations

 See top
 • Anonymous 
  • $10 
  • 1 mo
 • Mindy Ho 
  • $50 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • $100 
  • 1 mo
 • Julie Nguyen 
  • $100 
  • 1 mo
 • Ngoctram Vo 
  • $100 
  • 1 mo
See all

Organizer

John Nguyen 
Organizer
Fountain Valley, CA

 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more