Huurgeld eerste termijn noodzaak

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nicole Fernandez en ik ben afkomstig vanuit Aruba.

Sinds mijn aankomst in Nederland was het ontzettend moeizaam om een woonplek te vinden voor mij en mijn lieve Bella. Ik heb verschillende medische en psychische aandoeningen die invloed hebben op mijn hart en mentale gezondheid. Bella is een ware wederhelft in mijn leven die mij vooral steun en veiligheid biedt. Ik kan haar simpelweg niet afstaan en daarom was het zo moeilijk om een kamer te vinden.

Gelukkig ben ik sinds 27-09-2022 in aanraking gekomen met een woonplek waar ik met mijn Bella mag verblijven. Als deze woningaanbod niet voorbij was gekomen, was de kans groot dat ik per oktober dakloos zal zijn. Helaas kan ik nog niet met zekerheid zeggen dat ik in de zal verblijven. En de kans dat ik dakloos zal worden is nog steeds aanwezig. Daarom hoop ik dat ik kan rekenen op uw hulp.

Dat heeft te maken omdat ik de eerste huurtermijn niet betalen. Ik moet het bedrag uiterlijk betalen op 1 oktober. De huisbaas wil mij al tegemoetkomen doordat ik de borgsom op een latere moment mag betalen, maar het eerste huurbedrag zal ik wel moeten betalen. Mijn inkomstenbron bestaat op dit moment alleen uit DUO en ik heb verschillende sollicitaties lopen maar ik heb nog geen vaste werkplek.

Ik ben daarnaast een trotse student aan het ROC Mondriaan waar ik de opleiding Social Work volg. Ik heb mijn passie en plek gevonden als student. Ik omschrijf me als een zeer stabiele persoon. Wel geef ik toe dat het vinden van een verblijfplaats, maar vooral het betalen van de eerste huurtermijn de nodige stress toebrengt en dat het moeilijk voor mij is om op school de volledige concentratie op te brengen. Het hebben van een woonplek is natuurlijk de basis in ieders leven en geeft ons het gevoel van veiligheid en zekerheid. Op dit moment voel ik nog steeds de angst dat ik mogelijk op straat kom te staan.

Het geld dat wordt ingezameld wordt uitsluitend besteed aan het betalen van de eerste huurtermijn. Dit betekend zoveel voor mij omdat ik mijn bestaan in Nederland wil opbouwen. Ik heb verder geen familie of vrienden in Nederland waarop ik kan terugvallen. Toch ben ik zeer gemotiveerd om hier te willen wonen.

Alle beetjes helpen en ik hoop dat ik kan rekenen op uw donatie naar voorkeur.

Hartelijke groet van Nicole en Bella.

Organizer

Nicole Arango Fernandez
Organizer
The Hague

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.