Weg Gejorist

Hallo,  

Na het trieste overlijden van mijn partner in 2017 ben ik mij gaan verdiepen in de materie wat indirect tot haar dood heeft geleid.

Seksueel (kinder) misbruik, 1 van de ergste situaties en taboes in de menselijke maatschappij.

Ik ben sindsdien heel veel te weten gekomen en sta versteld hoeveel er achter de schermen blijft hangen, er in de doofpot gestopt wordt en zelfs wat in de openbaarheid is maar simpelweg genegeerd wordt of gewoon ongezien blijft. De cijfers die bekend zijn, zijn een schrijntje van de werkelijke aantallen en het maakt zoveel families en mensen kapot, het is letterlijk om te huilen.

Zelfs als er veel informatie bekend is,  meerdere getuigen zijn en instanties geregeld mee werken worden er veel zaken geseponeerd of zelfs niet eens behandeld of opgenomen. Te gek voor woorden! Iedereen heeft menselijk en wettelijk recht op gelijke kansen en behandelingen!!! Dit zou zoveel mensen helpen en kunnen leiden tot genezing en hen weer in hun kracht zetten, vaak alleen door erkenning!

Zo ook Robert van de Luitgaarden . Een hele aardige man met een zeer uitgebreid, interessant, bijna "ongelofelijk", maar toch waar gebeurd en ook wel triest, verdrietig, maar zeer zeker emotioneel&mentaal sterk en hoopvol verhaal. In zijn boek Weggejorist   geeft hij zijn verslag. Je weet niet wat je leest en het is echt een aanrader om "een kijkje in  de keuken" te nemen. Het zou zelfs beschouwd kunnen worden als een "leerboek" voor vele instanties en andere betrokkenen!

Ik heb groot respect voor deze man en hoe hij zijn hoofd boven water heeft weten te houden.  Er zijn nieuwe ontwikkelingen en er komt een mogelijkheid verder te gaan in een nieuwe rechtszaak, 2 zelfs. Veel is al geregeld, alleen elke vorm van financiële steun is welkom want hij moet alles zelf betalen en dat is erg moeilijk met alleen een kleine uitkering.

Ik zet mij graag in voor dit soort zaken en ik heb met Robert afgesproken dat ik ga helpen met door deze crowdfund actie op te zetten. Ons doel is om 3000 euro op te halen, voor 1 mei, om zijn  kosten voor de 2 zaken te kunnen betalen en dit allemaal mogelijk te maken. In beide zaken gaat het om onrechtmatige overheidsdaad waarbij het in zaak 1 vooral gaat om een schadevergoeding en in zaak 2 gaat het vooral om de overheid te dwingen naar correct rechtmatig NIEUW ONDERZOEK!

Deze zaak heeft in het verleden al  aandacht gekregen en daardoor zijn er veel feiten op de tafel gekomen en ook andere zaken in het licht verschenen,  MAAR er zijn nog veel meer vergelijkbare zaken en ook feiten in de doofpot gestopt, zo ook de eerde aandacht en zak van Robert.  Door de "grote en diepgaande feiten" in deze zaak, zullen er veel situaties aan het licht gaan komen, niet alleen voor Robert, MAAR ook voor andere slachtoffers & betrokkenen, denk aan ouders, kinderen, familie leden maar ook zorginstanties medewerkers, politie etc, etc.   Het doet mij echt heel veel  goed en  geeft mij hoop en vertrouwen, dat er ruimte is voor openbaring en dat Robert en anderen hun zaak kunnen behandelen. Opdat rechtvaardigheid mag zegevieren,  de daders berecht worden en de slachtoffers erkend worden, de juiste hulp krijgen en weer kunnen genezen en integreren in deze maatschappij :) !!! 

Ik wil u, jou, jij, allen vragen om een donatie te doen en deze actie te delen zodat wij het bedrag van 3000 euro halen . Meer is uiteraard ook goed want dan doneren we het overige bedrag aan  Stichting voor ons  :) !!! Doneer wat je kan en wil, maar DEEL deze actie vooral ! Als 3000 mensen, al is het maar 1 of 2 euro ( meer mag uiteraard ;) !   ), doneren dan zijn we er al.  Voor degene die geen creditcard (helaas de enige mogelijkheid via Gofundme) hebben: Je kan een donatie doen op rekening: IBAN:  NL08 INGB 0679 6501 64  SWIFT: INGBNL2A ten name van Hr R Bon onder vermelding van Crowdfunding Weggejorist.

Mijn- en een heleboel andere mensen hun dank is in ieder geval eeuwig en wij houden jullie op de hoogte!

Met liefdevolle en vriendelijk groeten,

Remco Bon  ( en Robert van de Luitgaarden)

Donations (0)

 • JH de Vries 
  • €50 
  • 8 mos
 • Sylvester Pickhard 
  • €5 
  • 9 mos
 • Anonymous 
  • €50 
  • 9 mos
 • Peter den Haring 4563533569261549Tijdgeest Magazine 
  • €100 
  • 9 mos
 • steven depicker 
  • €10 
  • 9 mos
See all

Organizer

Remco Bon 
Organizer
Overveen, NL
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more