Help onze lieve mama aan haar droom haarprothese

Voor we ons verhaal beginnen willen we ons even voorstellen. Wij zijn Dani & Kim. Wij willen ontzettend graag de droom van onze dappere, sterke liefdevolle moeder waarmaken.
 
Onze moeder heet Wendy. Zoals we net al even benoemde een dappere, sterke en liefdevolle vrouw.
 
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. - pippi langkous. Dit is haar motto.
 
Ze heeft veel tegenslagen gekend in het leven maar ze is een vrouw met doorzettingsvermogen ze staat altijd weer sterker op.
Ook lichamelijk zit het vaak tegen.
Onze moeder heeft een auto-immuunziekte waardoor haar lichaam altijd tegen zichzelf vecht.
Dit betekend dagelijkse pijn, vermoeidheid, maar emotioneel ook zwaar voor iemand die een enorme doorzetter is. Onze moeder verlegt altijd haar eigen grenzen voor zichzelf en voor andere. Ze staat altijd voor iedereen klaar.
Dan moet je twee mutsen van dochters hebben Dani & Kim als de één is uitgeklaagd belt de volgende! Toevallig altijd op het zelfde moment. Maar mama zal er altijd voor ons zijn!
Al vanaf dat we jong zijn heeft onze moeder een probleem met haar haren. Veel mensen weten dit niet want ze weet het al vele jaren te camoufleren en verbergen. We hebben altijd gedacht dat dit te maken had met haar auto-immuunziekte tot een aantal jaar geleden.
Onze moeder kreeg naast de diagnose LE (LUPUS) ook de diagnose Alopecia.
Alopecia is een haaruitval aandoening die in verschillende vormen en gradaties kan voorkomen. Tot op heden heeft onze moeder dit altijd goed weten te bedekken voor de buitenwereld. Op dit moment slaat de Alopecia in sneltrein vaart toe. Onze moeder droomt al jaren van een prachtig haarstuk maar helaas word dit maar voor een klein deel vergoed. Ze is verliefd geworden op het meest perfecte haarstuk wat ze maar kan wensen. Hier hangt dan ook een flink prijs kaartje aan.
Ons mam heeft flink wat tegenslagen gehad, hoeveel pijn ze ook heeft opgeven is geen optie. Ze is altijd aan het sporten, hardlopen, creatief tot op het bot. Ondanks de pijn is ze niet iemand die graag stil zit tot ze sinds begin dit jaar met een frozen shoulder stil kwam te zitten en niet zomaar één.. maar een flinke! Ze kan hierdoor niet meer doen waar ze het meeste plezier aan heeft.
Dan lijkt echt alles tegen te zitten! Wij willen onze moeder verassen. We kunnen haar pijn niet weg nemen maar wel de pijn in de spiegel verlichten.
Helpen jullie mee! Om samen met elkaar het haarstuk van haar dromen te kunnen bekostigen.
Het hoeft niet veel te zijn, alle beetjes helpen! ♡♡
 
Onze dank is groot! Ze verdiend het om een keer in het zonnetje gezet te worden.
Liefs Dani & Kim
 
 

Organizer and beneficiary

Dani en Kim Schmidt
Organizer
Emmeloord
Dani Schmidt
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.