Help LITTLE BLESSED naar het WK HipHop- JAVD dance

Graag willen wij onszelf aan u voorstellen! Wij zijn 'LITTLE BLESSED', één van de Hip Hop wedstrijdteams van dansschool JAVD dance uit Uden. De meiden zijn tussen de 11 en 15 jaar oud en dansen sinds 2020 samen met veel energie en plezier. Ze vormen samen een erg hecht vriendinnen team! Dat maakt LITTLE BLESSED uniek. 

Dit seizoen hebben niet alleen onze liefde en passie voor Hip Hop, maar ook onze inzet en ambitie ons team naar een hoger niveau getild. We zijn in korte tijd binnen één van de grootste danscompetities ter wereld zowel Nederlands als Europees kampioen geworden! #1stplace 

Bovendien hebben we onlangs te horen gekregen dat we binnen deze competitie direct gekwalificeerd zijn voor het Wereldkampioenschap dat eind augustus plaats zal vinden in Blackpool, Engeland.

Wilt u ons helpen om onze ultieme droom te verwezenlijken door middel van een financiële bijdrage? Zodat we als compleet en superenthousiast team ook daadwerkelijk allemaal af kunnen reizen naar het Verenigd Koninkrijk? 

Wij danken u alvast hartelijk voor een donatie die
u via deze link kunt doen.

Heel veel sportieve en energieke groeten van 'LITTLE BLESSED' van dansschool JAVD dance!

HARD WORK PAYS OFF !! ❤️❤️❤️

Organizer

Janie van der Ven - JAVD dance
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.