Help Gwain naar Suriname!

Hallo allemaal, 

Ik ben Gwain Kastaneer, 20 jaar en ben derde jaars ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) student. In het derde jaar loop je eerst een half jaar stage op het voortgezet onderwijs en het tweede half jaar ga je een minor lopen. Een minor is een specialisatie als aanvulling op je studie. Ik heb gekozen voor de minor Special Needs en daarom kan ik nu stage gaan lopen in het buitenland.  Ik hoef dit avontuur niet alleen te gaan doen, want er zijn drie andere studenten die mee gaan op deze reis.

Rond februari ga ik voor vijf maanden naar Paramaribo (Suriname) om stage te kunnen lopen, om daarna terug te reizen naar Nederland. Hier ga ik aan verschillende projecten mee helpen.

Ik ga in een jeugdgevangenis stage lopen, waarbij de jongeren die daar komen met wenselijk gedrag terug de maatschappij in kunnen en met niet wenselijk gedrag  hun straf uit moeten zitten. Hier ga ik het sportgedeelte op me nemen.

Het tweede project zal zijn op het speciaal onderwijs, waar ik kinderen op die school gymles ga geven. Op deze school kunnen we de leerlingen wat meer aandacht bieden, wat ze vaak niet krijgen op het reguliere onderwijs.

Het laatste project zal in de buitenwijken van Paramaribo gaan plaats vinden. Hier gaan we met een project verder die ervoor zorgt dat kinderen waarvan de familie niet genoeg geld heeft om een sport te kunnen betalen toch kunnen sporten. 

Het prijskaartje van deze droom is erg prijzig. De kosten die ik moet maken zijn dan ook:
1. Vliegtickets (850 euro)
2. Huur, per maand (300 euro)
3. Machtiging tot kort verblijf (300 euro)
4. Vaccinaties (220 euro)
5. De instantie die alles regelt (250)
6. Online inschrijven Suriname (+/- 150 Surinaamse dollars)

Naast de kosten die ik voor mezelf moet uitgeven, wil ik ook wat spullen meenemen voor de kinderen daar. Ik heb al een doos met tenues gekregen en daarnaast willen we als groep nog wat spullen meenemen zoals bijvoorbeeld:
- Verschillende soort ballen (Voetballen/Volleyballen/Softballen/Basketballen/ enz.)
- Springtouwen
- Sportkleding
- Hockeystick
- Frisbees

Als student wordt het moeilijk om deze kosten te kunnen maken, daarom vraag ik om jullie hulp. Alle kleine beetjes helpen, waarmee jullie niet alleen mij helpen, maar ook de kinderen in Suriname. Mijn dank is groot en ik kan jullie nu al vertellen dat jullie de kinderen in Suriname super blij zullen maken. 

Ik zal ervoor zorgen dat er elke week een bericht online komt hoe de reis verloopt en hoe er gebruik wordt gemaakt van de spullen die ik mee zou kunnen nemen door jullie bijdrage. Mijn dank is groot.

Groetjes, 

Gwain Kastaneer

Donations

No donations yet. Be the first to help.

Organizer 

Gwain Kastaneer 
Organizer
Alkmaar, NL
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more