Main fundraiser photo

Hardlopen voor Stichting Nooit Voorbij

Donation protected
Wij zijn Ashley, Alyssa en Claudia.
Op 26 juni 2021 is onze zoon en broertje Noah geboren. Na anderhalve week, waarin we leefden tussen hoop en vrees, werd op 6 juli 2021 onze grootste nachtmerrie werkelijkheid. Noah overleed... De start van een verschrikkelijke tijd... We moesten een uitvaart gaan regelen in plaats genieten van de kraamtijd. Vanaf toen kwamen we in een wereld terecht waar we voorheen het bestaan niet van wisten. Een wereld waar we helemaal niet in wilden zijn. Maar wat helaas vanaf toen wel de nieuwe werkelijkheid werd.
 
In een van de eerste weken na het overlijden van Noah kwamen we in contact met Stichting Nooit Voorbij. Deze stichting heeft een uitgeverij, lotgenotencontact en webshop. Met verschillende projecten ondersteunen zij ouders, broertjes en zusjes van een overleden kind.
Ashley en Alyssa mogen meeschrijven in een boek geschreven door sterrenbroertjes en sterrenzusjes. Een prachtige manier om ook anderen kennis te laten maken met Noah. Want wat zijn we trots op onze zoon en broertje!
 
27 maart 2022 gaan we meedoen aan de KLM Urban Trail Breda. Een evenement waarbij we 5 kilometer hardlopen voor Noah. Hiermee zamelen we geld in voor Stichting Nooit Voorbij.
Wil jij ons steunen? Dat zou fantastisch zijn!
 
Liefs,
Ashley, Alyssa en Claudia

Organizer

Stichting Nooit Voorbij
Organizer
Oosterhout, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee