Goed Doel - Tourette Syndroom

De Website van Naamplaatsen  gaat Bjorn door heel Nederland Gemeentelijke Borden fotograferen voor een goed doel. Alle opbrengst gaat naar Stichting Tourette. U kunt vrijblijvend een donatie doen op de website.

U wordt bedankt op een aparte pagina op de website voor uw donatie. Via de #livefeed kunt u op de hoogte blijven waar Bjorn aanwezig is om een foto te knippen. Vind u het leuk om samen met Bjorn voor een Gemeentelijke bord te staan. Zorg dat u aanwezig bent. U kunt ook een verzoek in dienen waar Bjorn de volgende foto zou moeten nemen.

Wilt u het hele project volgen van Bjorn, bezoek dan instagram @naamplaatsen hier worden alle fotos gepubliceerd van Gemeentelijke Borden met of zonder publiek.

Gofundme - €1000
De opzet van deze Campaign is het de bedoeling om bepaalde kosten te drukken zoals reiskosten, eten, drinken, hotel overnachtingen. Verder gaat €500 van dit bedrag naar Stichting Tourette en dan €500 gebruikt worden voor de benoemde zaken zojuist vermeld.

Media aandacht
Om dit project te slagen heb ik (Bjorn) 40 media bedrijven gemaild en nieuwskranten om ervoor te zorgen dat dit op televisie komt of juist in de nieuwsbladen. 

Sponsors & Donateurs
Natuurlijk is alle hulp welkom als Bjorn op pad ga om Gemeentelijke borden te gaan fotograferen voor een goed doel. Sponsors en Donateurs komen hierbij als geroepen. Elke telt aan een bijdrage voor Stichting Tourette. Via deze link mag men een vrijwillige donatie doen. De opbrengt wordt na afloop van alle borden gedoneerd aan de Stichting. Ik verdien hier niks aan, en wil er niks mee verdienen het draait puur om liefdevol werk wat ik wil uiten en mensen bij elkaar brengen. Waar ik enkel mee wat verdien is Google Advertentie inkomsten om toch bepaalde reiskosten eruit te halen.

Wie is Bjorn Louer
Hallo, Ik ben Bjorn 34 uit #Broekhuizenvorst. Van beroep ben ik Allround Media Producent, ik produceer videoclips voor onbekend talent in #Nederland. Ik heb in het verleden een Media opleiding gehad en hier diverse ervaringen mogen opdoen. Ik hou van de natuur, wandelen, van mijn kat (Darko) en natuurlijk filmen / editen van muziek videos. Verder heb ik zelf het Syndroom van #Tourette wat zich uit in lichte Tics.


Bezoek de website mocht u meer informatie willen, vergeet niet te volgen op instagram @naamplaatsen

Bedankt voor het supporten van dit project.

Donations

No donations yet. Be the first to help.

Organizer

Bjorn Louer 
Organizer
Broekhuizenvorst, NL
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more