Goed Doel - Tourette Syndroom

€1,000 goal

Campaign created 29 days ago

De Website van Naamplaatsen  gaat Bjorn door heel Nederland Gemeentelijke Borden fotograferen voor een goed doel. Alle opbrengst gaat naar Stichting Tourette. U kunt vrijblijvend een donatie doen op de website.

U wordt bedankt op een aparte pagina op de website voor uw donatie. Via de #livefeed kunt u op de hoogte blijven waar Bjorn aanwezig is om een foto te knippen. Vind u het leuk om samen met Bjorn voor een Gemeentelijke bord te staan. Zorg dat u aanwezig bent. U kunt ook een verzoek in dienen waar Bjorn de volgende foto zou moeten nemen.

Wilt u het hele project volgen van Bjorn, bezoek dan instagram @naamplaatsen hier worden alle fotos gepubliceerd van Gemeentelijke Borden met of zonder publiek.

Gofundme - €1000
De opzet van deze Campaign is het de bedoeling om bepaalde kosten te drukken zoals reiskosten, eten, drinken, hotel overnachtingen. Verder gaat €500 van dit bedrag naar Stichting Tourette en dan €500 gebruikt worden voor de benoemde zaken zojuist vermeld.

Media aandacht
Om dit project te slagen heb ik (Bjorn) 40 media bedrijven gemaild en nieuwskranten om ervoor te zorgen dat dit op televisie komt of juist in de nieuwsbladen. 

Sponsors & Donateurs
Natuurlijk is alle hulp welkom als Bjorn op pad ga om Gemeentelijke borden te gaan fotograferen voor een goed doel. Sponsors en Donateurs komen hierbij als geroepen. Elke telt aan een bijdrage voor Stichting Tourette. Via deze link mag men een vrijwillige donatie doen. De opbrengt wordt na afloop van alle borden gedoneerd aan de Stichting. Ik verdien hier niks aan, en wil er niks mee verdienen het draait puur om liefdevol werk wat ik wil uiten en mensen bij elkaar brengen. Waar ik enkel mee wat verdien is Google Advertentie inkomsten om toch bepaalde reiskosten eruit te halen.

Wie is Bjorn Louer
Hallo, Ik ben Bjorn 34 uit #Broekhuizenvorst. Van beroep ben ik Allround Media Producent, ik produceer videoclips voor onbekend talent in #Nederland. Ik heb in het verleden een Media opleiding gehad en hier diverse ervaringen mogen opdoen. Ik hou van de natuur, wandelen, van mijn kat (Darko) en natuurlijk filmen / editen van muziek videos. Verder heb ik zelf het Syndroom van #Tourette wat zich uit in lichte Tics.


Bezoek de website mocht u meer informatie willen, vergeet niet te volgen op instagram @naamplaatsen

Bedankt voor het supporten van dit project.

+ Read More

€1,000 goal

Campaign created 29 days ago
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
No donations yet. Help launch this campaign and become the first donor.
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.