Fondacioni Firdeus " Nisma: Të ndihmojmë jetimët"

Të dashur vëllezër e motra, 
Qindra familje në nevojë dhe fëmijë jetimë janë të mbuluar nga probleme të ndryshme, ku një nga problemet kryesore është mungesa e ushqimit!Çdo ndihmë është e rëndësishme, andaj Ju ftojmë që të bëheni pjesë e kësaj nisme fisnike. 
Ai që pranon ndihmën mbush duart, e ai që dhuron ndihmën mbush shpirtin. 
Prandaj, të mbledhim forcat si deri tani dhe të rreshtohemi në një vijë të gjithë bashkë. 
Si çdo herë, kampanjën e kryeson Shpëtim Useini me miqt e tij, të cilët janë përgjegjës për tërheqjen e fondeve ne SHBA dhe transferimin e tyre në konton e Organizatës Firdeus në Shqipëri. 

Me zemër Ju falemnderoj të gjithëve. 
Elvis Naci

Dear brothers and sisters, 
Hundreds of families in need and orphaned children are covered by various problems, with one of the main problems being a lack of food! Therefore, please join this campaign to crowdfund as much as we can in order to help those in need. Those who get help get their hands full, but those who give help get their hearts filled with love. 
As always, this campaign is organized and managed by Shpetim Useini who is responsible to withdraw/collect all the funds and wire transfer the same directly to the Firdeus Bank Account in Albania. 
We bow down to your contribution and we thank you in advance for all of your help. 

Wholeheartedly, 
Elvis Naci

Donations (0)

 • Klesidri Kutrolli 
  • $20 
  • 1 hr
 • Djenis Kadri 
  • $100 
  • 9 hrs
 • Orgest Peshku 
  • $50 
  • 9 hrs
 • Elbasan Seljmani 
  • $20 
  • 10 hrs
 • Anonymous 
  • $10 
  • 12 hrs

Organizer 

Elvis Naçi 
Organizer
Peoria, IL
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more