Ervaringsreis Ghana

Lieve familie, vrienden, kennissen en onbekenden. Ik ga 18 februari tot 4 maart naar Ghana. Wij gaan daar als groep onderwijsinstellingen en ziekenhuizen bezoeken. We gaan ook 5 dagen naar een dorp waar verwaarloosde en achtergelaten kinderen wonen. De plaatsen waar we naartoe gaan zijn: 
Accra: we blijven hier niet lang, dit is de plek waar we naartoe vliegen en een nachtje gaan slapen. Nkoranza: er is nog niet veel bekend over wat we hier gaan doen 
Kumasi: hier is ook nog niet bekend wat we gaan doen. 
Cape coast: dit is de plek waar we het laatste weekend verblijven. We gaan hier naar een natural park en we mogen hier ook zwemmen.

Gisteravond (19-10-2022) heb ik een informatieavond op school gehad over de reis zelf en wat we ervoor nodig hebben. Ik heb nog behoorlijk wat nodig om mee te mogen. Daarom is mijn vraag aan jullie of jullie wat willen doneren voor mij. ik heb ook een tikkie aangemaakt waar je zelf het bedrag kan kiezen wat je wilt overmaken. Hier kan het een euro zijn maar meer mag altijd. Kan je op dit moment niks kwijt? Dan wil ik je vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen, stuur het naar je vrienden, je familie, je kennissen en misschien is je werk/sport een optie.

Wil je meer informatie over hand in hand? Hieronder staat het linkje:

Wil je meer informatie over we Connect people? Hieronder staat het linkje:  


Veel liefs, Marloes

Organizer

Marloes Van Dulken
Organizer
Utrecht

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.