Don't stop the musical-live music & choreography

Ars Musica Projects ontwikkelt heel wat projecten om jongeren en volwassenen een zo breed mogelijk pakket van muzikale uitdagingen te bieden. Vooral op deze manier blijft aanstormend talent gemotiveerd om met muziek bezig te zijn en hierin te groeien.
Maar hiervoor is geld nodig. Ars Musica verwerft haar inkomsten uit het lidmaatschapsgeld van de leden, maar werkt verder zonder enige vorm van financiële tegemoetkoming. Vanuit de overheid of lokale besturen zijn subsidies onbestaande.

Om zoveel mogelijk aan de kosten tegemoet te komen van haar projecten en met name de organisatie van 'Don't stop the musical', doet Ars Musica een beroep op u om dit project financieel te steunen.

Tijdens de voorstelling 'Don't stop the musical' word je verwend met enkele parels uit de geschiedenis van de musical. Het Ars Musica Orkest, met jonge solisten en backings, staat in voor de muzikale orkestratie, de dansers van Dancepointe maken met hun dansacts de musicalervaring helemaal compleet. Als een muzikale achtbaan dendert deze voorstelling langs heel wat gekende (en minder gekende) musicalsongs.

Voor dit project wordt de voormalige Eskimofabriek (Gent) omgetoverd tot een gezellige theaterfoyer. Je neemt plaats aan één van de bistro-tafeltjes en laat je met een drankje en een hapje meevoeren doorheen deze wervelende voorstelling.
'Don't stop the musical' is geen concert, geen dansvoorstelling of musical. Het is het allemaal in één. We gaan resoluut voor een totaalbeleving. En voor het publiek het goed en wel beseft, is het meer dan enkel maar toeschouwer in deze voorstelling.

Geef je dit artistiek project graag een duwtje in de rug? Dit kan door hier een vrije bijdrage te donoren.

En misschien tot op één van onze voorstellingen!

Donations

Become an early supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Organizer

Ars Musica Projects
Organizer
Ghent

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.