Die Kantanky's zomerkamp 2019

€500 goal

Campaign created 3 months ago
Created April 5, 2019
Wij zijn de Rowans van de scouting vereniging Die Kantanky’s. Elk jaar gaan wij gezamenlijk op een super tof zomerkamp en kijken er natuurlijk erg naar uit.


Scouting is een stichting waar jongens en meiden voor leuke en spannende activiteiten samenkomen en worden uitgedaagd zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Binnen Scouting bestaan verschillende speltakken waarin mensen samen hun spellen spelen. 
Scouting biedt haar (jeugd-)leden, ongeacht culturele achtergrond, afkomst, geloof, beperking of politieke overtuiging, een veilige en leerzame speelomgeving.


Wij vormen met elkaar de Rowans, de groep met leden van 15-18 jaar. In deze leeftijdsgroep/speltak word je voorbereid op het leiden van een speltak, dit houdt in dat er elke opkomst een ander stel Rowans de opkomst verzorgt. Zo leer je het vak onder de knie te krijgen. 


Ook dit jaar gaan we op zomerkamp! Dit jaar gaan we met de trein naar de Duitse stad Koblenz. We gaan meestal met de auto, onze ouders rijden ons dan naar het kampterrein. Dit jaar is de locatie 3,5 uur rijden, wat betekent dat onze ouders erg lang in de auto zouden zitten (minstens 7 uur heen- en terug. We kiezen daarom voor de trein: een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief. 


Helaas hangt er aan het vervoer met de trein ook een prijskaartje. We zijn bezig met verschillende inzamelacties waaronder deze Gofundme-pagina. Alle kleine beetjes helpen ons, zodat wij met z’n allen een geweldig zomerkamp kunnen beleven. 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om iets te doneren, zou u dan dit bericht/deze pagina willen delen met familie en vrienden. Dit kost immers geen geld :D
Sharing = caring!
+ Read More

€500 goal

Campaign created 3 months ago
Created April 5, 2019
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
No donations yet. Help launch this campaign and become the first donor.
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.