help mijn zieke broer op vakantie

Op maandag 3 juli 2017 werd mijn broer met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Die dag werd er bij mijn broer de diagnose gesteld dat hij een levensbedreigende ziekte heeft: een agressieve vorm van acute leukemie (kanker) met 3 "defecten".
Al snel werd duidelijk dat hij de zwaarste chemokuren, bestralingen en zelfs nog stamceltransplantatie moest ondergaan.
Na deze periode van chemokuren en bestralingen, was hij klaar voor de stamceltransplantatie. Gelukkig hebben wij een donor kunnen vinden, want ik was als zus helaas niet geschikt.

Doordat hij blijvende schade heeft aan zijn heupen en huid door de chemokuren en bestralingen, heeft hij hier fysio, acupunctuur en medicijnen voor nodig.
Dankzij fysio, acupunctuur en de vele medicijnen die hij slikt heeft hij weer de moed om door te gaan. Helaas wordt er maar een deel van de acupunctuur & medicijnen vergoed door de zorgverzekering, wat dus resulteert dat hij regelmatig acupunctuur moet overslaan en helaas zijn er geen andere medicijnen die hij mag slikken van de artsen.

Doordat zijn geld op gaat aan acupunctuur en medicijnen, kan hij zich het helaas niet veroorloven om met mij mee op vakantie te gaan. Iets wat hij zo graag zou doen met zijn zusje, iets waar hij weer naar uit kan kijken. Helaas kunnen wij deze vakantie niet nog een aantal jaren uitstellen, omdat wij niet weten waar zijn ziekte ons naartoe brengt.

Willen jullie mij helpen om hem de meest waanzinnige vakantie te geven? Een die hij nooit meer vergeet, waarbij hij eindelijk eens niet aan de kanker hoeft te denken!

Alvast hartelijk bedankt!

Donations

No donations yet. Be the first to help.

Organizer 

Karien Verlinde 
Organizer
Lamswaarde, NL
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more