Coronavirus/COVID-19 Albania

Cdo ndihmë, sado e vogël, mund të shpëtojë një jetë!!!

Përballë emergjencës që po gjunjëzon botën vendosëm të mendojmë globalisht dhe të veprojmë lokalisht! Harta e personave të prekur në Shqipëri dhe Kosovë po zgjerohet cdo ditë e me shumë, ndaj ne, studentë të mjekësisë në    Itali, nisur nga situata e krijuar këtu, nuk mund të shmangim dhënien e ndihmës sonë për shëndetësinë.  Menduam kështu, të krijonim një fushatë për mbledhjen e fondeve për QSUT dhe për strukturat e tjera spitalore rajonale dhe bashkiake, në mënyrë që të mbështesim dhe forcojmë menjëherë Njësinë e Kujdesit Intensiv dhe të sigurojmë:

-më shumë pajisje mbrojtëse personale për të gjithë stafin
-ventilatorë pulmonar

Mjekët bëjnë pjesën e tyre, ne bëjme pjesën tonë!

Që gjithçka të jetë sa më transparente, do të postohen sistematikisht të gjitha detajet! Gjithashtu, bazuar në problematikat e sistemit shëndetësor, kemi zgjedhur të koordinohemi dhe menaxhohemi nga vetë mjekët në Shqipëri, dhe jo nga drejtues institucionesh.
Ne falënderojmë për suportin dhe Prof. Dr. Edvin Prifti mjek kardiokirurg, Dr. Gentian Stroni mjek infeksionist dhe Dr. Erion Panajoti mjek reanimator, që do të na mundësojë finalizimin e projektit dhe misionit tonë.

Mos harroni, heronjtë e vërtetë veshin përparëse të bardha!

dott.Klodian Meco, Roma
Msc. Erisa Mane, Tirana
Msc.Rezarta Kolleshi,Milano
Ina Varfaj, Perugia
Klorinda Caushllari, Roma
Serxhio Tresa, Roma

Donations ()

 • Eusem Abazi 
  • €50 
  • 1 d
 • Anonymous 
  • €10 
  • 1 d
 • Adriatik Kopo 
  • €10 
  • 2 d
 • Anonymous 
  • €5 
  • 2 d
 • Anonymous 
  • €10 
  • 2 d
See all

Organizer

Serxhio Tresa 
Organizer
Roma, LZ, Italy
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more