Torneig Internacional FLL Turquia 2019

€950 of €12,000 goal

Raised by 33 people in 2 months
Created February 23, 2019
L’escola Vedruna Sant Sadurní aconsegueix una plaça pel torneig internacional d’Izmir (Turquia) a la gran final nacional de la First Lego League

L’escola Vedruna Sant Sadurní guanya el Primer Premi a la Solució Innovadora a la Gran Final Nacional de la First Lego League i aconsegueix una plaça per a la competició internacional que es celebrarà del 22 al 25 de Maig a la ciutat turca d’Izmir. L’equip dels VERC’s es va classificar per a la final nacional en guanyar la competició d’Igualada el passat 23 de febrer.
La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial entre equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica en el que es resolen reptes mecànics i de programació, un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip. Enguany el tema de la competició era l’espai (Into Orbit) i els VERC’s han desenvolupat un vestit intel·ligent capaç de detectar anomalies al flux sanguini i activar un sistema de massatge que estimula les venes de les extremitats. L’objectiu és evitar les conseqüències que pateixen els astronautes al seu sistema circulatori per la falta de gravetat i que els provoca marejos, desmais i llargues recuperacions al tornar a la terra.
Aquests premis recompensen l’aposta que l’escola fa per aquesta disciplina des de ja fa set anys, set anys de participació premiada ininterrompudament gràcies a l’esforç del personal docent, dels monitors, dels col·laboradors i, sobre tot, de l’actitud i el treball de les noies i dels nois que hi participen.
Els jugadors, l’equip de monitors i l’escola volem compartir amb vosaltres aquest èxit que representa una justa recompensa a tota la il·lusió, dedicació i l’esforç emprats.
La contrapartida d’aquest èxit és la urgent necessitat de finançament per poder afrontar les despeses que suposa el desplaçament dels nens, entrenadors i material de competició a la seu del torneig. Més encara quan tot just s’acaba de tornar de la final a Tenerife que ja ha suposat un gran esforç per l’escola i les famílies. Seria fantàstic trobar un patrocinador amb qui compartir aquest esforç econòmic i també, per descomptat, els èxits futurs.
+ Read More

€950 of €12,000 goal

Raised by 33 people in 2 months
Created February 23, 2019
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
XV
€50
Xavier Jarque Vilella
16 days ago
CR
€150
Cava Recaredo
17 days ago
FL
€20
Francesc Rovira Llopart
25 days ago
CM
€30
Carme Martinell
29 days ago
SM
€25
Sydney Miller
1 month ago
MT
€30
Maria Torner
1 month ago
JF
€10
Jordi Ferran
1 month ago
JB
€50
J B
1 month ago
AJ
€20
Ana Jurado
1 month ago
MS
€20
M SV
1 month ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.