Judo coaches for mutual welfare

kr62,855 goal

Campaign created 4 months ago
www.svendborgjudo.dk/coach/ 

Formålet med ansøgningen er, at rejse midler til at investere i folk som investerer i mennesker.

En støtte til videre udvikling i deres virke om trænere og inspiratorer, i vores dojo (træningshal), i hjertet af Svendborg.

Vi har igennem 1 år snart, bygget vores klub om i hjertet af Svendborg. Et byggeri som er kommet i stand vha. fonde, vores egenkapital og naturligvis tusindvis af timers frivillige kræfter. De samme kræfter som nu igen skal fokusere på kerneopgaven - judotrænere!

Vi har mange uddannelsesmæssige kompetencer i blandt os (fysioterapeut, diplomtræner, osv.). Nu vil vi finde tilbage til judoens faglige og filosofiske rødder, og få skabt et fælles fodslaw for fremtiden.

Vi stiller også krav til vores trænere i denne sammenhæng. Der opstilles en refleksionsrækkemodel som skal hjælpe alle til at forstå at implementere det lærte i vores nye hverdag, i vores nye træningssted.

Bidragsydere som yder 10000,- kr eller mere,  får produceret en profilfilm om firmaet/samarbejdet. Denne kan bruges på de sociale medier og andre former for markedsføring. Vi samarbejder med en prof. filmmand om dette.

Forløbet afsluttes med en foredragsaften i Svendborg Judo Klub, hvor alle sponsorer og bidragsydere, store som små inviteres. Her vil vi holde et fordrag hvor vi reflekterer på indholdet, snakker sammen og ser de profil film som bidragyderne får produceret.
+ Read More

kr62,855 goal

Campaign created 4 months ago
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
No donations yet. Help launch this campaign and become the first donor.
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a kr5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.