Bekkenoperatie voor Ollie die is aangereden

Lieve Ollie is afgelopen zondag avond aangereden. Ze is net één jaar oud geworden en wij zijn dol op Ollie. Na zondagavond een nachtje bij de dierenarts geslapen te hebben, bleek dat ze geen inwendige schade had opgelopen! Wel heeft ze een hele nare, complexe breuk in haar bekken. Deze operatie moet uitgevoerd worden bij een speciale kliniek, de operatie zal om en nabij de €2500 kosten. 
Natuurlijk hebben wij alles over om ons lieve poesje te redden. Ze houdt zich enorm sterk: ze blijft eten en sleept zichzelf naar de kattenbak met een geheel verlamd achterpootje. 
Als Ollie de strijd aan wil gaan, willen wij haar deze kans niet ontnemen!! Ollie is ons allereerste huisdier en we zijn super gehecht aan haar.  Ook hebben wij nog een katje Lilo, die haar nu al enorm mist.. 
De operatie zal snel plaatsvinden.. Als je ook maar iets kan missen zou het enorm gewaardeerd worden, omdat alle beetjes zeker helpen!! 
Heel erg bedankt! als je benieuwd bent hoe het allemaal zal gaan met Ollie dan kan je ook de instagram van Ollie en Lilo volgen: ollie.and.lilo is de gebruikersnaam :) 
51576302_160146406349408_r.jpeg
  • #1 fundraising platform

    People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

  • GoFundMe Guarantee

    In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

  • Expert advice, 24/7

    Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more