Luftë varfërisë, e shpresë për fukaranë

Të dashur miq, 
Viset tona kanë numër të madh të njerëzve që mezi lidhin dita-ditën, dhe ata të cilët Zoti i ka vendosur në anën e mbarë të fatit kanë dy zgjedhje: 
Të ndajnë një pjesëz të vogël të tyre për fukarenjt, ose të jenë moskokëçarës karshi hallit të njerëzve. 
Një gjë është e sigurt: Fëmijët duhet të rriten me kushte normale, të sëmurit duhet ti ofrohet ndihmë që të mbajë shpresën gjallë, nënave me jetima duhet tju dilet krahë, thjeshtë sepse ndjenja e lumturisë ësht e madhe në shpirtin e atij që mundëson lumturi për dikë tjetër. 
Kjo kampanjë ësht vazhdimësi e konceptit tonë plot zemër për Shqiptarët gjithandej, dhe ndihma Juaj bën dallim të madh në jetën e njerëzve. 
Përkrahni këtë nismë, të shtojmë mirëqenien dhe lumturinë. 
Ndershmërisht, 

Elvis Naci 


Dear Friends, 
Our region counts significant number of people in financial need that face hardship to meet month ends. Therefore, those who are on the good side of luck have two options: 
To either help those in need and increase their own happiness, or remain indifferent an enjoy their wealth with empty heart. 
One thing is solid fact: all children deserve a happy childhood, all those who have health struggles deserve hope to keep battling against their disease and the mothers with orphan children deserve support. 
This campaign is organized by Shpetim Useini who is authorized by the founder of Firdeus Charity Albania - Elvis Naci, to organize the campaign and withdraw the funds, upon which he will wire transfer them to the Firdeus Albania Charity in Tirana, as he has done in the past. 
Thank you all for supporting our cause! 
Sincerely, 

Elvis Naci

Donations ()

 • Riza Hida 
  • $100 
  • 1 d
 • Anonymous 
  • $100 
  • 2 d
 • I Nim 
  • $100 
  • 3 d
 • Agni Kalici 
  • $100 
  • 6 d
 • Anonymous 
  • $30 
  • 6 d
See all

Organizer

Elvis Naçi 
Organizer
Peoria, IL
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more