Muziek voor ouderen en gehandicaptenzorg

Lieve mensen,

Op dit moment gaat stapsgewijs het dagelijks leven op slot. Horeca is dicht, de scholen dicht en in hoeverre deze maatregelen verder zullen ontwikkelen is nog maar de vraag.

Één ding is voor ons allen duidelijk, de komende periode zal het op alle gebieden stiller zijn dan wij gewend zijn. Dit geldt ook voor de dagbesteding in de zorgsector en de evenementen sector.

update! Ivm. De recente sluiting van bezoek mogelijkheden in de ouderenzorg breiden wij deze actie ook uit naar de ouderenzorg.

Als we kijken naar de zorgtak waarin (meervoudig) verstandelijk gehandicapte patiënten leven op landgoederen en in tehuizen, hebben wij vernomen dat alle dagbesteding is opgeschort tot tenminste 6 april om mogelijke verspreiding in deze groepen te voorkomen.

Dit betekent dat cliënten zijn aangewezen op elkaar en hun verzorgers binnen hun eigen leefwoning zonder enige prikkel ter ontspanning van buitenaf. Dit zorgt voor extra emotionele druk, maar ook voor extra druk bij het verzorgend personeel, welke al onder druk komen te staan door uitval van collega's met griep verschijnselen of erger.

Hiernaast zitten wij als toeleveranciers voor de (Live) evenementen industrie ook volledig stil door de huidige situatie.

En daarom dit idee!

Wij willen onze stilstaande middelen gaan inzetten om mensen in de zorg (cliënten en medewerkers) waar het kan muzikaal een "breek de dag" momentje aanbieden.

Hoe pakken wij dit aan?

In overleg met medewerkers van een zorgorgaan hebben wij het volgende bedacht.

Op een wagen zetten wij een geluidssyteem neer inclusief DJ apparatuur welke volledig "self supporting"is doormiddel van een generator.  Met deze wagen, bedient door onszelf, gaan wij langs de verschillende zorglocaties en parkeren wij deze voor de woningen van de cliënten waarvan wij een interactief programma met dans en zang aanbieden voor de bewoners en even een momentje van ontspanning voor de medewerkers.

Dit dus allemaal zonder dat er fysiek contact tussen ons en de cliënten/medewerkers nodig is.  

 

Maar om dit te kunnen doen hebben wij jullie ook nodig!

Vandaar deze Gofundme

Voor elke €50,--kunnen wij dit vermaak aan een woning aanbieden met ong. 20 minuten aan vermaak voor de bewoners en verzorgende tijdens de huidige crisis. Uiteraard is elk bedrag onder de € 50,-- ook welkom! Want kleine beetjes maken ook een groot geheel. Mocht u nu meer kunnenbieden dan helpt u niet alleen dit stukje in de zorg en onze bedrijven, maar bieden wij ook u iets leuks aan!

Tot € 100,--

U helpt ons dit te kunnen doen.

€ 100,-- tot € 250,--

Wij voorzien 3 woningen aan entertainment, en;

U krijgt een tegoed voor de huur van een speakersysteem inclusief mengpaneel, geluidsdrager etc. voor uw tuin, huis of bedrijfsfeest tot 50 personen.

€251,-- tot €500,--

Wij voorzien 5 woningen aan entertainment, en;

 U krijgt een tegoed voor de huur van een speakersysteem inclusief mengpaneel, geluidsdrager etc. voor uw tuin, huis en een set feestverlichting of bedrijfsfeest tot 150 personen.

€750,-- tot €1.000,--

Wij voorzien 8 woningen aan entertainment, en;

U krijgt een tegoed voor de huur van een speakersysteem inclusief mengpaneel, geluidsdrager etc. voor uw tuin, huis en een set feestverlichting of bedrijfsfeest tot 250 personen.

Inclusief een DJ voor 2,5 uur

Voor bedrijven.

Bedrijven kunnen met ons in overleg om andere of grotere donaties te doen in ruil voor het verzorgen van uw bedrijfsfeest.

U kunt hiervoor mailen naar [email redacted] of bellen met 0653913766

* uiteraard kan de invulling van de verhuur en feesten pas plaatsvinden als alle regels en maatregelen  omtrend het Covid-19 virus zijn weggenomen.


Muziek voor ouderen en gehandicaptenzorg is een initiatief van;

Festivalaanhuis.nl
Music and Gig
Startistic Entertainment 
BR Mediaproducties

Donations

 See top
 • Kirsten de Jong 
  • €10 
  • 5 mos
 • Anonymous 
  • €100 
  • 5 mos
 • Jaimy Kleijn 
  • €20 
  • 5 mos
 • Anonymous 
  • €10 
  • 5 mos
 • Anonymous 
  • €25 
  • 6 mos
See all

Fundraising team: Festival aan Huis (3)

Ferry Gieskes 
Organizer
Bodegraven, NL
Bjorn Rem 
Team member
Thijs Mansier 
Team member
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more