Mats Olympisch Goud 2026, gaat u mee op reis?

Bent u degene die mij helpt de top van het podium te halen?

Ik ben Mats van den Bos en ben Nederlands Kampioen sprint op de schaats. Ik ben 16 jaar, lid van ijsclub Haarlem en in seizoen 2021/2022 onderdeel van Baanselectie Haarlem en heb ik een stageplek bij het KNSB Talent Team Noordwest.

Mijn grote droom is later olympisch goud op de 1000 meter. Alle energie die ik er tot nu heb ingestopt heeft ook zijn uitwerking gehad. 
De resultaten van seizoen 2019/2020 seizoen:
- Nederlands kampioen sprint!
- Als lid van Team NL naar Inzell voor een internationale landenwedstrijd, daar 2e op de 500 meter en 5e in het algemeen klassement.
- Op het NK allround 2e op de 500 meter en 3e in het algemeen klassement.
- Op het officieus EK junioren 2e op de 500 meter en 4e in het algemeen klassement.

Door corona heb ik afgelopen jaar enkel wat tijden kunnen verbeteren, 2 officiële wedstrijden kunnen rijden en helaas geen NK's of internationale toernooien kunnen rijden.

Om deze weg naar de top door te zetten ga ik komend jaar rijden bij de baanselectie van Haarlem en heb ik een stageplek bij het KNSB Talent Team Noordwest. Dat is de groep waar de beste junioren rijden van de baan en de beste junioren uit noord-west Nederland.
Dit levert echter ook veel kosten op. De komende jaren zullen de kosten op ongeveer €3000,- per seizoen komen.

Het bereiken van de top heeft dus niet alleen te maken met talent en hard werken maar daar is ook financiële steun voor nodig.

Bent u degene die mij daarin wil helpen? Ik zou het heel fijn vinden en verzorg aan het einde van het seizoen graag een leuke schaatsclinic (als de corona maatregelen het toelaten) en zal gedurende het seizoen regelmatig foto's en berichten sturen.
Alvast heel erg bedankt.

Met sportieve groet,

Mats van den Bos

Organizer

Mats van den Bos
Organizer
Haarlem

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.