Të ndihmojmë Shqiptarët në nevojë

Të dashur miq, 
Fondacioni Firdeus bashkpunon me komunitetin per te ndihmuar familje shume te varfra, familje me nje prind ose jetim duke ofruar nje ndihme te permuajshme ushqimore. Per kete qellim Fondacioni ka hapur dhe nje magazine bamiresie ku grumbullon ndihma nga kompani te ndryshme apo qytetare qe duan te mbeshtesin dhe i shperndan ato me pas tek njerezit ne nevoje. Fondacioni po punon per ngritjen e nje skeme afatgjate dhe te qendrueshme per kete qellim per tu dhene mundesi dhe njerezve ne nevoje qe ndihmen qe marrin, ta perfitojne me sa me shume dinjitet. Ne kuader te ketij programi Fondacioni ka asistuar ne rastet ekstreme per te pajisur me banesa shume familje duke sensibilizuar komunitetin per te grumbulluar mjetet financiare te nevojshme per kete qellim.
Fondacioni Firdeus mbëshetet edhe raste te familjeve ekstremisht te varfra qe pertej varferise ekstreme, jane goditur dhe nga semundje qe kane nevoje per nje trajtim te vecante. Puna e perditshme na ka perballur me raste ekstremisht te veshtira dhe na ka mesuar se pavaresisht nga deshira e vullneti per te ndihmuar cdo njeri , burimet financiare dhe fizike nuk mjaftojne per te ndihmuar cdokend qe ka nevoje. Fondacioni po punon per sigurimin e lejeve dhe licensave te nevojshme per ngritjen e nje Klinike apo Qendre per ndihme shendetsore, nderkohe qe se shpejti do te ofroje dhe nje sherbim ambulator per zonat e varfra dhe me veshtiresi ne akses per sherbime shendetsore.
Keta jane kauyat tona dhe ndohma Juaj është e mirëseardhur dhe shumë e nevojshme për ta ruajtur dinjiteti e nevojtarit. 
Zoti Ju Bekofte!

Dear donors and friends of Firdeus Albania, 
Our charity organization is collaborating with our community to help poor and families in need, kids who lost a parent or orphans with no parents by offering them certain amount each month necessary for food supplies. 
In addition, our charity has now a charity storage where we collect all the goods from our donors, to further distribute to the families in need. 
Our charity is also leaning hand to the individuals with serious and costly health issues. We have financed many medical interventions outside Albania, most of which with great success thus providing these people an opportunity for a normal life. 
Since GoFundMe is not available in Albania, we have authorized one of our trusted persons: Shpetim Useini who lives and works in Peoria, IL to crowdfund, withdraw the collected funds to his bank account and wire transfer them to our Charity organization in Albania. 
Shpetim has been managing our crowdfunding campaigns with GoFundMe since the very beginning and we would want to publicly thank him for his selfless support to our cause. 
All funds are being transferred via bank wire transfer once they become available to Shpetim's Account. 

Thanks  you all for your donations, and may God Almighty bless you and your families.

Donations (0)


 • Anonymous 
  • $9 
  • 22 hrs
 • Zenel Hajdari  
  • $100 
  • 1 d
 • Avdi Greza 
  • $15 
  • 1 d
 • Anonymous 
  • $9 
  • 1 d
 • Dor Tusha 
  • $200 
  • 1 d

Organizer 


Elvis Naçi 
Organizer
Peoria, IL
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more