Medical Expenses Support

Dear People of Goodwill, 

Our friend Driton Panxhaj needs our help! On March 31, 2018 while Driton was trying to fix his roof, he fell off the ladder and during this horrible accident he hit the concrete and cracked his skull in three different places. He is currently on life support fighting for his life at Medical City in Plano, TX.  Any help and support will be very much appreciated. 
Driton Panxhaj is 42 year old, husband and father of three beautiful kids and the main family supporter.

Thank You!

Të dashur Njerëz të Vullnetit të Mirë,

Miku ynë Driton Panxhaj ka nevojë për ndihmën tonë! Më 31 mars 2018, ndërkohë që Driton po përpiqej të rregullonte çatinë e tij, ai ra nga shkallët dhe gjatë këtij aksidenti të tmerrshëm ai goditi betonin dhe plasoi kafkën e tij në tri vende të ndryshme. Ai është aktualisht në mbështetje të jetës duke luftuar për jetën e tij në Medical City në Plano, TX. Çdo ndihmë dhe mbështetje do të vlerësohet shumë.
Driton Panxhaj është 42 vjeç, bashkëshort dhe babai i tre fëmijëve të bukur dhe mbështetësi kryesor i familjes.

Faleminderit!

Donations

 See top
 • Antigona Kabakci 
  • $200 
  • 37 mos
 • Zerafet Mustafoski  
  • $40 
  • 37 mos
 • Alan Basye 
  • $100 
  • 37 mos
 • Vulnet Istrefi 
  • $100 
  • 37 mos
 • Luan Elezi 
  • $100 
  • 37 mos
See all

Organizer and beneficiary

Visar Visoka 
Organizer
Dallas, TX
Maria Panxhaj 
Beneficiary
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more