Endrit Shala

Ndihme per Endritin. Ndihmo edhe ti!

Selici € vlene!

Endriti eshte 15 vjeqar. Atij i duhet ndihma e juaj!

Si pasoje e nje semundje te rende, vuan Endriti nga nje defekt (semundje) e gjeneve. Konkretisht nga Morbus Recklinghausen. Krahas kesaj edhe nga Skolioza dhe Tumori i krijuar ne kembe dhe ne pjesen e pasme te kokes.
Ndihmoni ate dhe sidomos familjen e tij, e cila po lufton per te dhe po e bene te pamunduren per ta shpetuar. Por per ta arritur kete, i u duhet perkrahja e juaj.
Ju lutem ndihmoni atij ta kaloj kete fatkeqesi.
Atij i duhet urgjentisht ndihma dhe trajtimi jashte Kosoves.
Permese ketij apeli per ndihme, po mundohemi ta sjellim ne Gjermani per mjekim.
Ju lutemi ndihmoni me kontributin tuaj ne xhirollogarin e hapur per 
Endrit Shala
 • Korab Nikqi 
  • $20 
  • 41 mos
 • Dirk Stöwhase 
  • $200 
  • 45 mos
 • Melisa Shala 
  • $100 
  • 45 mos
 • Lorent Shala 
  • $100 
  • 45 mos
 • Besian Muriqi  
  • $100 
  • 45 mos
See all

Organizer

Timi Shala 
Organizer
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more