Të ndihmojmë Familjet- Families hit by COVID-19

Të ndihmojmë Familjet-Families hit by COVID-19 Hi Everyone, We are fundraising for the families in Struga and around, many of them are with no jobs and struggling to pay for their bills and put food on the table. Money will be shared to multiple families depending on how much we collect. Të nderuar qytetarë. Mbledhim të holla për familjet e prekura nga pandemia COVID-19, shumica e familjeve nuk kane punë dhe jane në gjëndje të rëndë financiare për të mbijetuar. Paratë do të shpërndahen në disa familje. Do të fillojmë në Strugë dhe rrethinë, kurse më vonë edhe më gjërë. Ju faliminderit. Gofundme e autorizuar dhe organizuar nga bashkepunetoret tone.

Donations

 See top
 • Islam Sulejman 
  • $100 
  • 20 d
 • Anonymous 
  • $100 
  • 26 d
 • Artan Ramani 
  • $50 
  • 1 mo
 • artan abdullai 
  • $10 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • $500 
  • 1 mo
See all

Organizer

Bekim Asani 
Organizer
New York, NY
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more