Main fundraiser photo

Més màscares per l'Hospital de Sant Celoni

Web: https://www.caphospitalsensematerial.com/
Instagram: @caphospitalsensematerial

CATALÀ

***Eternament agraïts per la vostra solidaritat, ja hem entregat 2500 màscares FPP2. Actualment, l'Hospital tan sols disposa de 80 màscares FPP3 i necessita urgentment més material. La quarta comanda, de 1000 unitats més, ja ha estat realitzada i s'espera que arribi la setmana vinent. No obstant això, realitzem l'última crida per arribar a una comanda de 500 unitats més i així proveir a l'Hospital les màscares que necessita per passar tota la crisi.***

A l'Hospital de Sant Celoni, necessitem urgentment mascaretes perque el personal sanitari pugui atendre pacients afectats pel COVID-19. El stock del Hospital s'acabará molt aviat i no disposen d'altres fonts de subministrament. Protegir el personal sanitari és imprescindible per poder fer front aquesta crisi. Si podeu, feu difusió del missatge.

Sóc l'Agustí, un jove emprenedor de Sant Celoni, director general de l'empresa Wanava Nation SL i al costat del meu equip, amb especial esment a la Directora de Màrqueting Laura, estem promovent aquesta iniciativa de manera totalment benèfica per ajudar i contribuir amb la mesura del possible al nostre Hospital, aportant la nostra experiència en compres i importacions de l'estranger.

Hem trobat un proveïdor que ens demana aquesta quantitat mínima per cada comanda, cosa que esperem que en puguem realitzar més. Volem fer èmfasis que aquesta comanda podria ser parada per la Duana, per tant ser disposada pel govern i proveeixi a altres comunitats o tanmateix, a la nostra. Tot i això, les nostres comandes d'altres articles han arribat sense cap problema al nostre magatzem.

Hem creat aquest crowdfunding per realitzar la compra de 2500 mascaretes per ajudar en la mesura del possible al nostre poble. Un cop arribat a l'objectiu, seguirem recaptant per proveir més material. Els diners recaptats seràn integrament invertits en la compra de material per a l'Hospital. Totes les transaccions econòmiques amb els nostres proveïdors seran degudament justificades amb detall de les transferències i factures. Volem ser molt transparents i anirem documentant tot el procés. Els fons es dipositaran en el compte de l'empresa Wanava Nation SL, la qual ho gestionarà per executar les comandes i així, fer arribar el material sanitari necessari per al nostre Hospital. 

Moltes gràcies i molts ànims a tothom. Avui més que mai, l'ajuda de tots és imprescindible! Ens en sortirem molt aviat.

--

CASTELLANO

***Eternamente agradecidos por vuestra solidaridad, ya hemos entregado 2500 mascarillas FPP2. Actualmente, el Hospital tan solo dispone de 80 mascarillas FPP3 y necesita urgentemente más material. El cuarto pedido, de 1000 unidades más, ya se ha realizado y se espera que llegue la siguiente semana. Sin embargo, hacemos una última llamada para llegar a un último pedido de 500 unidades más para así proveer al Hospital las mascarillas que necesita para pasar toda la crisis.***

En el Hospital de Sant Celoni, necesitamos urgentemente mascarillas para que el personal sanitario pueda atender a pacientes afectados por COVID-19. El stock del hospital se acabará muy pronto y no tiene otras fuentes de suministro. Proteger el personal sanitario  es imprescindible para poder hacer frente a esta crisis. Necesitamos que este mensaje se difunda.

Soy Agustín, un joven emprendedor de Sant Celoni, director general de la empresa Wanava Nation SL y junto a mi equipo, con especial mención a la Directora de Marketing Laura, estamos promoviendo esta iniciativa de manera totalmente benéfica para ayudar y contribuir en la medida de lo posible a nuestro Hospital, aportando nuestra experiencia en compras e importaciones desde el extranjero.

Hemos encontrado un proveedor que nos pide esta cantidad mínima para cada pedido, cosa que esperamos que podamos realizar muchos más. Queremos hacer énfasis en que este pedido podría ser intervenido en la Aduana por el Gobierno para así proveer a otras comunidades o asimismo, a la nuestra. Sin embargo, nuestros pedidos de otros artículos han llegado sin problema a nuestros almacenes.

Hemos creado este Crowdfunding para realizar la compra de 2500 unidades de mascarillas para ayudar en la medida de lo posible a nuestro pueblo. Una vez lleguemos al objetivo, seguiremos recaudando para proveer más material. El dinero recaudado será integramente invertido en la compra de material para el Hospital. Todas las transacciones económicas con nuestros proveedores serán debidamente justificadas con detalle de las transferencias y facturas. Queremos ser muy transparentes e iremos documentando todo el proceso. Los fondos se depositaran en cuenta de la empresa Wanava Nation SL, la cual lo gestionará para ejecutar los pedidos y así, hacer llegar el material sanitario necesario para nuestro Hospital.

Muchas gracias y muchos ánimos a todos.  Hoy más que nunca, la ayuda de todos es imprescindible.

¡Saldremos de esta muy pronto!

Donations 

  • #mestresolidàriesCOVID_19 :-)
    • €200 
    • 4 yrs

Organizer

Agustin Arpa Gallofre
Organizer
Sant Celoni

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.